Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fryskitt

    addikt

    válasz Daffni2 #29231 üzenetére

    Én nem értem, hogy itt hogy jön az, hogy "szerintem" meg "erősen kétled". Gratulálok. Ez azt is jelenti, hogy NEM SZOKTÁK elismerni, ha hibásak, ha nem. És ehhez csak gratulálni tudok. Neked meg a felesleges lojalitásodhoz. Ha ott dolgozol, inkább csendben lapíts. Ha meg semmi közöd az említett céghez, akkor meg miért okoskodsz itt? Vagy csak vitatkozni szeretsz. Az jó. De semmilyen formában nem vettél részt a probléma kezelésében, minek nyilatkoztatsz ki?
    A kapcsolattartóval együtt beszéltem azzal, aki a Vodafone-nál az illetékese a cégnek, ő pedig elmondta, hogy rosszul regisztrálták a számot, ott, ők (ami előfordul, mindenki hibázhat), és sajnálatát fejezte ki. Nem volt ezen kívül más összekeverés. Erre azt mondod, hogy szerinted nem így volt. Irigylem a hozzáértésed és a csalhatatlanságod. Basszus... jó neked.
    Ettől azonban TELJESEN FÜGGETLENÜL: nem javítják a hibát. Nem igazán érdekel, ki hibázott, a Vodafone-nak LEHETŐSÉGE van helyrehozni, de nem teszi. A baj nem a hiba, hanem az, hogy pont semmit nem csinálnak azután sem, hogy jelezted, hogy nem jó.
    Nem értem, miért véded őket, csak azt tudom kívánni, járj te is így, és meglátjuk, hogy reagálod le.

    club1: A másik ember az ország másik végében... ezt azért nem gondolja senki komolyan, hogy oda megyek majd, ugye? És nem is fizetek semmiért, ez is megvan, ugye? Holnapig vagy megoldják, vagy egyszerűen lemondom. Ennyi. Elsősorban nem nekem jó, hogy benne vagyok, tehát ez sem érdekel. Vannak remek korlátlan csomagok, manapság nem igazán számít ez a flottásosdi, sőt inkább csak a baj van vele, pont amiatt, hogy nem én intézem a dolgaim.

    [ Szerkesztve ]

    Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!

Új hozzászólás Aktív témák