Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Nincs kedvem leírni, így linkelem:
[link]
2430-ig ecsetelem szépen fokozatosan. -
Atombalu
senior tag
Sziasztok!
Meg tudja mondani valaki, hogy miért nem kapcsolódik a készülékem (W810i) EDGE-re, holott képes rá ?
NET200-at rendeltem, de csak GPRS-sel hajlandó,,,,,,,milyen beállítás segíthet ? THX
[Budapest szívében lakom itt csak van EDGE,,,,,,,]
Nagy kulonbseg nincs a ketto kozott, de azért mégiscsak jobb lenne az EDGE
[Szerkesztve]iPhone 5
-
NasCa
tag
hi!
nemrég ellopták a telefonomat a villamoson. a kérdésem az lenne, hogy ha a régi számomat szeretném megtartani akkor ahhoz milyen papírokat kell bevigyek, ill. mennyibe fog kerülni kb?
másik kérdés, a régi kártyán még volt kb 1000 Ft, ezt jóvá tudják írni az új kártyánál? -
balintka
addikt
válasz Atombalu #2757 üzenetére
Valószínűleg arra spekulálnak, hogy előbb-utóbb a többség átáll a 3G-re/HSDPA-ra, így felesleges ebbe pénzt ölni. Ezzel egyúttal kényszerítik is a vásárlót a fejlettebb készülékek megvételére (akinek számít a sebesség, mert a GPRS ma már döglassú). Viszont remélhetőleg majd az árak csökkenése is követi ezt.
-
MODERÁTOR
válasz balintka #2758 üzenetére
Azt nem tudom, mi motiválta őket e technológia kihagyására, de azért jó lett volna, ha az EDGE is elérhető, mégiscsak négyszer gyorsabb, mint a GPRS.
Mindegy, most már, h. Opera Minizem, a 3G előnyeit sem érzékelem annyira, így mindegy... Egyedül a letöltésekkor jönne jól, ha nincs 3G.Xiaomi 13T
-
Veatta
aktív tag
válasz adalbert1 #2751 üzenetére
Hali!
Itt nem a szolgáltatóval van gond hanem a joggal. Nem a Te neveden van a kártya, jogszerint nem a Tied.
Milyen visszaélést?
Bemegyek bármelyik voda boltba :
-itt ez a kártya cseréljék ki (bemodom a Te számodat) 48 órán belül nálam van a számod
Persze csak tv szerint, (egyébiránt valóban ki lehetne cserélni ahhoz viszont a cég adatai kellenek amit az egyszeri (nem márkabolti) emberke, ha megfeszül sem tud megszerezni)
Ördögi kör.
Üdv: Veatta -
@kos
tag
Sziasztok! Imate sp5 (alias Qtek 8310, Vodafone 1240) smartphone-on szeretném beállítani a gprs wapot! Segítségeteket kérném!
-
balintka
addikt
válasz Viktor0610 #2760 üzenetére
Hát igen. Mondjuk én csak játékot töltök le, annak a 200-300 kb-ja is elég hamar lejön GPRS-el. Inkább a HSDPA-t építsék ki, a 3G és emellett úgysincs jövője az EDGE-nek, csak 1-2 évig, amíg le nem fedik az országot. A nagyobb városokban lakóknak meg eleve nincs is szüksége az EDGE-re, ott idén lesz/van 3G/HSDPA. EDGE max a nem 3G-s mobilosoknak jönne jól.
-
Atombalu
senior tag
Sziasztok !
Külföldön tudom használni az 5 ropis HSDPA vodás netet ?
Vagy azért felárat kell fizetni ?iPhone 5
-
hunluigi
senior tag
válasz Atombalu #2764 üzenetére
Benne van az ÁSZF-ben is hogy külföldön nem használható! Ott az általános (valami 1500-2500 HUF/Mb) játszik. Az meg azért mindíg horror.. Remélhetőleg előbb-utóbb az EU erre is rámozdul mint a roming díjakra
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
MODERÁTOR
-
_az
senior tag
hali!
lenne egy gyors kérdésem tapasztalt vodásoktól:
szóba áll velem a szervíz (garisan) úgy, ha nincsenek nálam a gari papírok, szerződés, stbstbstb???
a vállalat előfizetésén vannak a családi telefonok is, ez nem is gond, csak új telefonjaink vannak, az enyémnek meg nem tetszik a billentyűzete, vmi nem ok. hátha imei szám alapján beazonosítják, vagy vmi. ha nem, akkor elviszem egy normális szervízbe
vki tud vmit erről?
köszi!az
-
Keesss
csendes tag
van még olyan, hogy 3 napos cseregarancia a szolgáltatónál? olyan mondja légyszi aki tutira tudja! köszi!
ASUS UL30A-QX164V
-
MODERÁTOR
Három munkanapos cseregarancia van a szolgáltatóknál, ami csak arra az esetre vonatkozik, ha a készülék hibás. A meggondoltam magamra nem vonatkozik... Nagyon fontos kiegészítés: a Vodafone minden esetben beküldi bevizsgálásra a készüléket, még akkor is, ha a készülék produkálja a hibát a helyszínen.
Xiaomi 13T
-
Veatta
aktív tag
válasz Viktor0610 #2771 üzenetére
Nem minden esetben. Ha produkálja a hibát Én kicserélem. Minek fárasszam az ügyfelet fölöslegesen?
Valóban anyagilag jobban megéri bevizsgálásra küldeni, mert ha benézem a hibát és nem garis akkor enyém a teló költsége, ami azért nem jó.
Üdv:
Veatta -
Bzzz
senior tag
Sziasztok! Motanában nézegettem a voda mobil internetét. Szerintetek megéri ez az 5ezer Ft-os 5 gigás csomag. Én Pesten az örs vezér téren lakom, menyi az esély hogy ki tudom haználi ezt a 3MBit/s-os adatátvitelt, mert gondolom ha le van terhelve a tornyok akkor igen csak lecsökkenhet az internet sebessége
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
MODERÁTOR
-
Veatta
aktív tag
válasz Viktor0610 #2777 üzenetére
Ilyen ügyfelek kellenének mindig, nem lenne idegtépő szarakodás a 72 órás csere , de hát Te nem vagy átlag user, tudod milyen ha ''hátkikellcseréljedmerrégenígyvót''
Üdv:
Veatta -
Bzzz
senior tag
válasz Remittenda #2776 üzenetére
Köszi,de azért jó lett volna valakitől 1 ki tapaztalat. Azt nem tudjátok hogy ezt az 5 gigát másra i föl lehet használni nem csak e-mail ezé hanem pl torrent, vagy dc-re?? Vagy megbüntetnek ha ézre veszik hogy ilyesmit telepitek a gépemre föl??
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
MODERÁTOR
-
Veatta
aktív tag
válasz Viktor0610 #2781 üzenetére
Tudom.
-
shev7
veterán
vodanal lehet szuneteltetni a szamot? Megkerdeznem a 1270-en, de 10 perce nem veszik fel
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
MODERÁTOR
-
Atombalu
senior tag
Sziasztok !
Van egy problémám a Vodafone-nal kapcs.
Hiába telepítek telefonomra (W810i) internetet használó szoftvereket, mind kiirja, hogy nem tud kapcsolódni, nincs netem. Holott NET200 előfizetést kötöttem, ami számítógépen műküdik. A készülékem beállításaival lehetnek gondok ! Valaki beállítás Messiás tudna mondani vmi tippet ? APN, IP, DNS címek stb.
(MOD): Az ügyfélszolgálat az APN címet iratta át velem ''internet.vodafone.net'' -re, de így se jó
(MOD2): sonyericsson.hu oldalas sms-es beállítást is elküldettem, de az csak a waposat küldi, az se jo! (azt íratták át velem).
(MOD3): előfizetéses vagyok
[Szerkesztve]iPhone 5
-
-
gagsa
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy a vodafonos nokia 6234 es telefonomra letöltöttem az opera minit és mikor próbálom használni azt irja ki hogy nincs csomagkapcsolat pedig van mert a sima wap megy
Köszi -
cafat
aktív tag
Sziasztok! Jelenleg vodafone select előfizetésem van, ami már ugye megszűnt. A hálózaton belüli opció aktiválva van, és a kérdésem az lenne hogy mivel a select már megszűt, ennek ellenére tudok e változtatni az opciók között? Már nincs szükségem erre az opcióra, és van e lehetőségem lemondanom?
-
Faget
tag
Gebriel: Tényleg gari vesztéssel jár ha én frissítem magam a szoftvert a telefonon?
Mert az üzletben ezt mondták.
Köszi előre is a választ! -
Gebriel
veterán
Nos van egy jó hírem meg egy rossz.
A jó hogy softver frissitésnél nem veszted el a garanciát.(elméletileg,Nekem volt olyan hogy frissités után behalt a V630i és szó nékül megcsinálták)
És jöjjön a rossz:
Hiába frissited a softvert az csak akkor fog rá menni ha a Vodafone is jóvá hagyta.
Azaz hiába rakod rá a hárommal ujabbat nem ''marad rajta'' mert a Vodafone nem hagyta jóvá.
Tehát hogy eltünjön az amit nem szeretnél oda ahhoz uj softver kell és az már gari vesztéssel jár. -
eastsider
nagyúr
Hy
vodánál milyen mobil net csomagot érdemes kötni?
ha adnak ingyen modemet az is jó, ha csak simet az is, hűség nélkül kéne pár hétre
olasz vodás telóba bele lehet rakni a magyar vodás simet?
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest