Új hozzászólás Aktív témák

  • ez_meg_emaz

    őstag

    válasz motogirl #1992 üzenetére

    Közben tanulom a dologkat már rájöttem hogy vannak az előfizuk. Hát azért kellett nekem a legminimálisabb előfizu mert eddig kártyára is alig költöttem. Azaz 2havonta vettem egy 1k körüli feltöltést. Vagy havonta 1-et(ha nagyon kellett). Inkább az volt a fontos hogy elérjenek. Bejövö hivásom mindig több volt. Szal a 3k nem mondom hogy szar ajánlat meg eltudok én beszélni 10-20ezret is ha akarok csak nincs kedvem, havi 2k-nál többet fizetni telora. Csak diákmelom van, jo meg havi fix 10k-m, de hidd el nem sok. És inkább fizetek most +3k-t telora mint később havi 3k-t (ugye +1k minden honapban azaz 21x(+1k). Lehet jobban járnék ha gyüjtenék és kártyásan venném meg de ha összegyüjtöm a pénzt akkor tuti mára költeném el. Pl a sz.gépre (amire a legtöbbet költök). Most viszont nincs telom egyáltalán.
    Bár amit mondtál elgondolkodtato viszont számomra fölösen menne ki a +1k lehet. Igazábol első elöfizum lesz szal nemtom amugy mennyi lenne a plusz költség arra az 1k-s alapdíjra. Mert ha 2k-t véletlen összehoznék - mert ugye szokatlan hogy bármikor tudok telozni és ha nem figyelek összejöhet - akkor tényleg jobb lenne a 90-es de ezt igy előre nemtom.
    Aztán most még1x belegondolva asszem az lesz amit mondtál. Csábito a 3ho ingyen meg hogy 3k-val olcsobb lenne a telo.
    Amugy a célszemély egy moto v3. Tudom sok embernek szart már be de ismerösömnek pl semmi baja nincs vele aztán megtetszett nekem is. mp3 csengőhang az ami tetszik(tudom sok más teloban is van), mást meg megeshet hogy nagyon nemfogok kihasználni. Jah és igy a meizu m6-osom is kap egy hálozati töltöt :P És igen engem is a design fogott meg, meg persze annyira nem is buta. Jah és 10k-t szerintem simán megér. De igy asszem csak 7k lesz ha 90-essel veszem.
    Ha tudtok vmi szép telot ami többet tud szolhattok, de vhogy megszerettem közben szal valszeg marad ez. Talán a moto v1150-es(asszem) ami még nagyon bejön külsöre.
    Meg nem épp férfias dolog a design miatt müszaki cuccot vennni de mint írtam vhogy most nagyon megszerettem. Eddigis láttam már de most vmi megfogott benne.
    Már megint tul sokat írtam... :W ;]

    U.I:
    Jah anyukám szokott csuszni a számlabefizetéssel. Fizut mindig megvárja azt utána fizeti csak be. Az remélem nem lesz gond (amugy havonta fizetve van.) Most is várnom kell mert csak 10.e körül fizeti be az ehavi számlát is. És csak utána mehetünk a telóért.


    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák