Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindkilla
tag
a twin turbo ventijét rá lehet kötni valami külsö szabályzora?
ilyesmire gondolok konkrétan -
mindkilla
tag
az lenne a cél, hogy minél halkabb legyen.
ja, és abból indulok ki, hogy semmilyen szoftverrel nem tudom szabályozni a kártyám ventijét, mindig 100%on megy. rivatuner meg evga 40%ot ír, ha feltolom 100-ra akkor is ugyanannyit megy. : / erre esetleg valami megoldás? ez a leghangosabb a gépemben, és egyre jobban idegesít
ja, és a tt még csak terv, jelenleg a gyári zalman hűtő kerget az őrületbeszerk: most olvasom, hogy a kártyán lévő csatlakozorol lehuzható a foglalat.. igy végre rá tudom kötni a controllert : )
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Cimborámnak rendetlenkedik a hűtője a VGÁ-n. Sapphire 3870 Toxic, arra lennék kiváncsi, hogy a Toxic szabványos-e mármint a nyák, ha venne egy hűtőt ami 3870esre (is) jó, az rámegy a Toxicra is?Köszi, üdv: RR
═════════════════════════════════════════
-
kkrisi
senior tag
Valakinek nincs véletlenül S1 hűtője a kariján? mert kíváncsi lennék h ki hogyan oldotta meg rajta a ventillátor szabályozását!
-
RootRulez
félisten
Haver hűtője meg akar halni, Sapphire Radeon HD 3870 Toxicja van, nekem van egy Sapphire 1950 Pro hűtőm, az jó lenne az övére? Elbírná?
[ Szerkesztve ]
-
kkrisi
senior tag
és te inkább melyiket mondanád nekem?
AC twin turbo
AC S1
????meg hát nekem sok gondm van ezzel a házzal (Thermaltake Soprano fekete ablakos) .Először én is azt a szabályzót néztem ki csak aztán azajtó miatt nem fért volna be a gépembe így vettem egy 3.5 revoltec vezérlőt h elférjen de az meg különös hangot ad ki szabályzáskor.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. van egy 7900GTX-em. hogyhogy rivaTunerben nem tudom a venti fordulatszámát állítani?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
RootRulez
félisten
Hali!
Milyen módokon lehet jól és hatékonyan felragasztani a ramsüniket vgá-ra, ha már teljesen elkoptak?[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
A GAP-PAD-ot hívják ugyis szakberkekben, hoyg HŐVEZETŐ FÓLIA, tehát ha ilyet rendelek akkor GAP-PAD-ot kapok?
Konkrétan pl itt van ez
[ Szerkesztve ]
-
dy_nmq
aktív tag
Hi! itt is beírom már mert az S1 topik nemnagyon pörög.... beneveztem én is egy S1 rev2-be és hozzá egy szintén AC 12-centis ventibe. huzatlan állapotban a 9600GT olyan 34 fokos, 10 perc szörös fánk után felment 42-43-ra ugyhogy szerintem nagyon jól dolgozik. Viszont a ventivel volt egy kis gondom. ilyen a csatlakozoja rádugtam 4pines pwm-es system fan-ra az alaplapon de meg se moccant a venti . rádugtam sima 3pines-re ott megy szépen. fordulatszámot viszont sehol sem mutat. valakinek valami ötlet?
https://www.artstation.com/artist/dy217
-
kkrisi
senior tag
esetleg te nem gondolkoztál egy twin turbon h esetleg jobb lenne egy s1-nél? mert ott tartok h nem tudom melyiket vegyem
sorry az előzöbe nem tudtam szerkezteni
[ Szerkesztve ]
-
dy_nmq
aktív tag
ilyen van rajta, nem rezonál be, gyakorlatilag nulla hangja van. Sztem a twinturbo is jó választás biztosan ha nem túl drága. Nekem az S1+ez a venti 6500 Ft volt.
https://www.artstation.com/artist/dy217
-
RootRulez
félisten
válasz madd dogg #2042 üzenetére
Szia! Épp a napokban intéztem cimborámnak hűtést 3870 Toxic-ra. Kettő közt döntöttünk, én a Accelerót vettem volna, míg haver, aki használni fogja a karit VF900Cu. És mivel ővé lesz, ővéa a döntés, még nem jött meg, de amint itt lesz megírom, mi a helyzet vele. Én mindenesetre S1 Rev 2-őt ajánlom egy 12es ventivel megtámogatva, szinte hangtalan és tuti jól hűt…
-
RootRulez
félisten
Hali! 3870esen hány ram modul van? Tehát hány ram süni kell hűtőcserekor?
512MB-osról van szó.[ Szerkesztve ]
-
Demolator
tag
Ma végre felszereltem az Accelero S1 rev2.-t az inno3D 9800gt-re.
Először is annyit mondanék hogy 5,5K de megdolgozik az áráért. A felszerelés nem nagy munka csak némi odafigyelés kell hozzá. Az én 9800gt-mre az áramszabályzókra hozzácsomagolt hűtősüniket nemtudtam felrakni mert nem 1 sorba vannak a nyákon azon hagytam a gyári süniket bár így az maradt 1 melegedős gyenge pont de sebaj... a többi alakatrész szépen felment nem kelett álllítani a hűtő procicsatlakozóján sem, teljesen jól passzolt. Első körbe kipróbáltam passzívban háát mitnemondjak már itt csak pislogtam! a kiiindulási hőfokok gyári hűtővel zúgó miniventivel alapon : 67C terhelés alatt : 107C + !!! szóval marha forró!!! Accelero S1 passzívan alapon : 49C terhelés alatt : 75C !!! Ez már önmagában jó lenne de gondoltam van feleslegben pár ventim próba-cseresznye alapon 2db 8cm-es házhűtő ventit gyorsszorítóval ráaplikáltam a hűtőre (jó sok hely van simán rámenne 2db 10cm-es is...) és egybekötöttem a vezetékeiket majd az alaplapra csatlakoztattam. Alaplapomon a Qfan optimálisra van állítva szép halkan járnak a ventik olyan 1500-1800ford. körül. Ezzel a konfigurációval alapon : 44C terhelve : 53C !!!! Ez barátok közt is minusz bő 50C megdöbbentően jó hűtő Végül pár kép a gépem belsejéről (minden szó külön 1 kép)[ Szerkesztve ]
A reklám helye
-
Atom Maki
tag
válasz Demolator #2094 üzenetére
Bizony nekem is nagyon jól teljesít az S1- 4850-en - idle: 39, load: 51.
Nekem is hasonló kupi van a gépemben, mint neked. [link]
De most a Csiftekem (olyan mint a tiéd) megy a málnásba, mert qrva hangos terhelésen, helyette jön egy moduláris Corsair. Akkor már rend lesz, és csend lesz végre.[ Szerkesztve ]
Mit hallott a Terminátor utoljára? Dik'má szinesfém!
-
sklopp
őstag
válasz RootRulez #2074 üzenetére
A ram hűtőket remekül fel lehet ragasztani mezei kétoldalas ragasztó fóliával, ez egy vékony fólia, mindkét oldalán ragasztóval. Kapható barkács áruházakban (OBI, Praktiker stb.) filléres áron. A vastagabb méregdrága anyagok nem biztos hogy hasonlóan jó hőátadási tulajdonságokkal rendelkeznek, ráadásul a vastagságuk miatt lehet hogy gondot okoznak annyiban, hogy a hűtő alkatrészeibe beleütköznek, magyarul nem fér el hűtőborda a hűtő alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Demolator
tag
-
Atom Maki
tag
válasz Demolator #2098 üzenetére
A táp maga szabályozza. Jó táp ez a csiftek, de nagyon hangos. Az 500-as már másképp szabályozza a ventijét, később kapcsol full sebességre. Én most beneveztem erre a modulárisra: Corsair HX450.
A szivacs csökkenti a zajokat, csak mindenhová kell tenni, oldallapra is.Mit hallott a Terminátor utoljára? Dik'má szinesfém!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest