Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Konzol Screenshot
- Nintendo Switch
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- Azonnali játékos kérdések órája
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Sci
őstag
Pl ha megvan pakolva akkor elgörbíti a kartyat neha, ezert kell alatamasztas. Meg ha rosszul van felrakva eleg horribilis hutesi ertekeket produkal.
Attol hogy 4670-e van szerintem nyugodtan mehetne ra egy rendes hűtő, hiszen egy ilyet nem 1 kartyara (legalabbis en nem) vesz az ember, hanem az elkovetkezendo generaciohoz is. Ezert fontos szerintem a jo hutoteljestimeny.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
-
G4ng3r
tag
Jó persze, ez így egyszerűnek tűnik, de általában nem a bolton múlik, hogy mi lesz a karival, ők csak megnézik hogy érdemes-e egyeltalán visszaküldeni a nagykerbe. A boltban nem valószínű, hogy szétszedik, de attól még a nagykerben (szervízben) kiderülhet, hogy ez szét lett bizony szedve, és innéttől már csak rajtuk múlik a dolog.
Ez nem azt jelenti, hogy ők minden esetben "szemetek" lennének, és autómatikusan elutasítják a garanciát...
Sok kártyán nincs is a csavarokon matrica... -
G4ng3r
tag
Ilyenkor az a teendő, amit leírtál.
A garancia nem tűnik el, csak bizonyos esetekben nem érvényesíthető.
A kereskedő dolga bizonyítani, hogy a nem rendeltetésszerűen használatból ered a hiba.
Valószínüleg a szervíz sem fog hülyeségeket kitalálni, hogy ne kelljen új kártyát adnia.
A lényeg, hogy meglegyen a garancia matrica (ha lehet sértetlenül ) a kártyán, és a te hibádból ne legyen semmi külsérelmi nyom, úgy nem lesz gond...Ha valakinek ilyen jellegű problémája lenne érdemes előtte átolvasni a Fogyasztóvédelem fórumát
szerk. : de azért olvastam már olyan esetről valamelyik fórumon (ott már átkerült az ügy a fogyasztóvédelemhez), amikor a független bevizsgálás is azt hozta ki hogy: bizonyítható, hogy a hűtésbe való beavatkozás okozta a hibát...
[ Szerkesztve ]
-
kkrisi
senior tag
és te inkább melyiket mondanád nekem?
AC twin turbo
AC S1
????meg hát nekem sok gondm van ezzel a házzal (Thermaltake Soprano fekete ablakos) .Először én is azt a szabályzót néztem ki csak aztán azajtó miatt nem fért volna be a gépembe így vettem egy 3.5 revoltec vezérlőt h elférjen de az meg különös hangot ad ki szabályzáskor.
[ Szerkesztve ]
-
riolobo
tag
Köszönöm a gyors választ.Tehát akkor tegyük fel ,hogy rendszerhűtő ventivel oldom meg a kérdést.Milyen módszerrel tudom a felfogatni a hűtőre? Mondjuk ha jól meggondolom egy jó renszerhűtő se feltétlen olcsóbb mint a turbo modul.Kérdés,hogy a turbomodul mennyire hangos?
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Azt mondom hogy már fent is van!
A gyári hűtő egy sz..!Nekem a vékonyabb volt gyárilag rajta és crysis-nál 100-fölé ment 60%-os ventinél.Feljebb persze lehetne tekerni a ventit de akkor meg úgy szól hogy a másik szobába is hallani.
Ezt feltettem és 90%-os ventinél sincs hangja!
Én a kártyára kötöttem és RivaTuner-rel állítom.
Kb 20-30 fokkal alacsonyabb a hőmérséklete!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
moto87
csendes tag
-
moto87
csendes tag
Sztem van kis méretbeli különbség a két ház között de nem is azért írtam, hogy szűkösebb lesz, hanem azért mert a slot meg a kártya rész ugyanúgy van mint neked csak nekem az alsó két slotba van kártya......úgyhogy valószínűleg ott majd variálnom kell kicsit....
Canon CanoScan 8800f szkenner eladó!
-
szasanyi
félisten
Igen, az lényeges, hogy a rögzítő csavarok sértetlenek legyenek. Ha nem látszik, hogy a hűtő le volt véve, nem tudnak belekötni. Sajna erre is ügyelni kell, mert bár lehet, hogy nincs ok-okozati összefüggés a hűtőcsere az esetleges garanciális problémával, de nem kizárt, hogy esetenként kötözköd(het)nek. Egyébként meg nehogy már megmagyarázza, hogy szakszerű hűtéscsere problémát okoz. Az csak egy dolgot okozhat: alacsonyabb VGA hőfokokat és hosszan élettartamot.
-
flashike
tag
de valamit akarok vele kezdeni vagy megveszem a hűtőt amit kinéztem vagy újra kenés kéne
[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 82RB00HHHV - i7 12700H, RTX 3060, 16GB DDR5, 512 SSD, IPS 144Hz
-
Vigneau
félisten
Hozd be és megnézzük. Nagy esélye van, hogy a furatok stimmelnek, inkább a VRAM-ok miatt aggódnék, ha azt is érintené a GTS gyári hűtője. A GT és a GTS VRAM elrendezése lehet különböző, amennyire néztem a PCB képeket.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest