Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz ggabor02 #125792 üzenetére
Vodánál most cseréltek fő szerrendszert, így lehet ez is változott. Kis csomag is létezik talán 100-300 mb-os.
De akkor neked egy telekomos maraton jobban megérheti... vagy vmi más... valóban.Apropó megszűnik a Mol-Mobil:
"A MOL Mobile megszűnésével gyakorlatilag az összes márkázott mobilszolgáltatás megszűnik hazánkban. Ez a konstrukció az előző évtized elején élte virágkorát, amikor szinte mindegyik hazai mobilcég összeállt valamilyen partnerrel a piacszerzés reményében."
[ Szerkesztve ]
-
BBke
tag
válasz ggabor02 #125948 üzenetére
Nem csak a rejtett számokat blokkolja.
Kipróbáltam. Párom számát töröltem a kontakt listából. Felhívtam magamat rejtett számról, nem csörgött ki, a híváslistában viszont ott van.
Utána visszaállítottam a párom telefonját, hogy kijelezze a számát, nem csörgött nálam.
Minden számot blokkol, ami nincs a telefon könyvben.
Nem az igazi így…[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ggabor02 #125949 üzenetére
Az a vicces egyébként, hogy amikor bemutatták az almát ájfón-t (vmikor 2000 évek környékén) akkor egyszerre 5 készüléket kellett használni, mert ha váltottak volna funkciót lefagyott volna, és bebukták volna a promot...
Szerencsére, akkor a közönségnek nem tűnt fel ügyesen csinálták, és mint az első okos telefon azóta is tartja magát a hit, és túl árazott árakon sikerül elpasszolni
Lényegében, azért vesznek sokan ájfónt, mert az egy életérzést jelenit meg, meg egy "szimbólumnak" számít. Valószínüleg töredéke, azon felhasználók száma, akik esetleg funkcionalitás miatt kell. (de funkciók terén is olyan az alma, mint az amazon olvasója, jó, lehet jó volt, vagy "úttörő", de az már elmúlt...)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
törölt tag
válasz ggabor02 #126941 üzenetére
Ha nincs nagy adatforgalmad akkor a tuti100 jó lehet neked valóban.
A 12x1 gb-ot azért nem írtam mert a maraton időben korlátlan ,ez meg korlátos... így akkor ha beleférsz 100 mb adatba (+ esetleg jó dolgok, ami az appból is vezérelhető), akár ennél többet is össze tudsz szedni... ideiglenesen (3-7-10 nap). )Más:
https://netrefel.hu/upload/MCS_2021_PKU_Palyazo.pdf
A 4. oldalon írják a feltételeket, és hogy külön adatbázis lesz erre a pályázatra. Mi van akkor ha van egy 2/3g-s telefonom, de mellette másik simmel, de azonos néven (és/vagy másik szolgáltatónál) van 4g képes is?Ekkor érvényes lehet a 2/3g-s készülékre vagy sem?
-
veterán
válasz ggabor02 #126986 üzenetére
Telekom fiókban megmaradt a kártyád?
Megnéztem többször is, szerencsére igen
Ha leválasztották volna, akkor megintcsak ott lenne a probléma, hogy SMS fogadási képesség hiányában hogy' a lófüttybe tudnám visszarakni a Telekom fiókba...
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
félisten
válasz ggabor02 #127696 üzenetére
Én sem értem, miért olyan bonyolult ez, mert semmilyen biztonsági kockázatot nem jelent email-ben küldeni kódot, nekem is egyszerűbb lenne, meg NEKIK is, hisz nem ezzel terhelnénk az ügyfélszolgálatot/üzletet...
Amúgy az új felületen van kapcsolattartó telefonszám, mert Én nem láttam utoljára...
(De lehet, hogy csak az ideg miatt nem láttam ki a fejemből)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
viktorhu
veterán
válasz ggabor02 #128305 üzenetére
Egyszer engem valaki háromszor egymás után felhívott, hogy ő a Bélát keresi Minden alkalommal egyre dühösebb volt, hogy megint én veszem fel, én meg minden alkalommal nyugodtan elmondtam, hogy ez még mindig nem Béla száma . Harmadszor már káromkodva szidott engem, úgy tette le a telefont.
-
TheMarci
addikt
-
Panthera
őstag
-
yogibear
addikt
válasz ggabor02 #137728 üzenetére
Tipikus... tavasszal próbáltam dominóra számhordozni és a srácnak csak a 2. kártyát sikerült hozzáadni a csoda rendszerükhöz... Persze a váltáskor nem működött...
2. körben fél óra csevej a központtal, kiderült, hogy a felvitt T-s kártyát altiválták, majd egy percre rá le is tiltotta a rendszer... inditsa újra a folyamatot... na az sem sikerült, mert mint a későbbi 3. beszélgetésből kiderült, a folyamat inaktív, de nem deaktíválták... hogy nulláról lehessen kezdeni az egészet...
3. körben, 3. srác, abban maradt a központtal, hogy hibajegyet állít ki... na arra két hét alatt sem ért rá egy informatikus csodagyerek sem, hogy megcsinálja...
Így kb az első próba után 2,5 hónappal jött sms, hogy na most aztán tuti minden jó, lehet megint nekifutni... Kihagytam a kártya marad a konkurenciánál, nem rohangászok napszámban fiókba a város másik végébe...ráadásul kértem hogy a T-s fő számra jöjjön az üzenet, és ne a másik szolgáltató kártyájára, mert az épp nem lesz nálam... sikerült mégis odaküldeniük...
Vicc, hogy egy hónappal korábban két számhordozás meg hibátlanul lefutott azóta is működnek..„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest