Új hozzászólás Aktív témák

  • Lapajbacsi

    aktív tag

    válasz RudyD #4794 üzenetére

    15-20 éve még aztmondtam volna hogy ez a tuti. Pl egy Kft-t csinálni pár sráccal és cégekkel szerződgetni üzemeltetgetni (ha már ez az a varázsszó).
    De most ha nincs valami nagyon jó kapcsolat, hátszél, szóval "embered" valahol, reménytelen. Lehetsz egy rabszolga, egy hiábavaló mókuskerékbe beléphetsz... Megy az elitkedés, veretés, furakodás, taposás és elképesztő a túlkínálat. A legzsírosabb falatok meg le vannak osztva a sors illetve a hatalom kegyeltjeinek (eufemizmus - mivel sokkal csúnyábban is meg lehetne fogalmazni, hogy közelebb jussunk az igazsgához)
    Aszondom nagyobb okosság van inkább nyitni egy kis italboltot... de a legjobb elmenni külföldre.... még akár feketemosogatónak is több perspektívája van mint nálunk Magyarisztánban egy "üzemeltetőnek"..

    Gyakorlatilag EGY NAGY TIPP VAN: szerezz kapcsolatot, a mi kis szép balkáni országunkban ez a recept, de még ez sem biztos, hiszen még ebben a világban, akármekkora a hátszeled és protekciód is egyrészt bármikor eltaposnak, másrészt bármikor elkezdhetnek "más szelek fújni" másfelől fújni a hátszelek.
    Én tudom, mert egy teljes egyetemet amblok csíptem meg egyszer, mint "üzemeltető" vállalkozó, de nem sokáig élvezhettem a tutit, mert pechem volt és pont jöttek a más szelek.. amik engem úgy fújtak el onnan mint egy falevelet....

Új hozzászólás Aktív témák