Új hozzászólás Aktív témák

  • mclaren777

    senior tag

    válasz kraftxld #4305 üzenetére

    Még csak egy közép info érettségim van (meg persze ECDL :-D) tehát tényleg 0-ról indulnék.
    Nem tervezem, hogy nagyon magas szintre jutok, elég, ha egy kisebb intézményben el tudom látni az általános telepítési, szerelés, üzemeltetési és karbantartási feladatokat.
    Éppen ezért info szakon (jelen állás szerint) egyetemet sem tervezek.

    Az ára igazából minimális, mert első iskolarendszerű szakmám lenne, ami több az az útiköltség, mert picit messzi lakom a képzőhelytől. De úgy számolom hogy még a diákbérlet árával együtt is 150K-ból kijövök a 2 évre. Ráadásul szeretnék mellette egy másik szakmát is tanulni párhuzamosan. Erre az esti képzés szerintem ideális. Amúgy ott lenne még pl. a Web-programozás is, de a programozás elég messzi áll tőlem, legalábbis nem szeretnék ebbe nagyon belemenni. Plusz van még "Informatikai statisztikus és gazdasági tervező", de sajnos ezt nem tudom hová tenni... Fogalmam sincs hogy a gyakorlatban ez ér-e valamit a munkaerőpiacon...
    Amúgy jövőre elvileg már egyiket sem lehet egyetemen/fősulin kívül oktatni, mivel mind 55-ös.

    Azért a mostani info végzettségemnél mégiscsak magasabb fokú végzettséget adna nem? Egy kisebb helyre talán elég lesz még különösebb igazolt gyakorlatok és referenciák nélkül is. Legalábbis remélem.. :-)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák