Új hozzászólás Aktív témák

  • Rinocerosz

    senior tag

    válasz setup #27349 üzenetére

    Igazából a szakmunkás minimálbér 110%, de gondolom te is erre gondoltál. Most volt egy papír amit alá kellet írni és abba annyi jó dolog van, hogy a NOKS dolgozók is kapnak 50 nap szabit + valami esélyteremtési illetmény, de azt nem tudom, hogy ezt mindenki kapja vagy csak a hátrányos sulik... na mindegy mert amikor számlát kell fizetni akkor ez édeskevés és az, hogy nincs egy nyamvadt bónusz az a nagy szivacs. (még karácsonykor se)
    Én sok sulis rendszergazdát ismerek, de vagy már ott hagyták az egészet vagy éppen állást keres, de sokan inkább ugródeszkának használják, hogy be tudjanak írni pár év tapasztalatot és közben tanulnak... mondjuk programozni vagy valami egyetemet végeznek.
    Magasabb bért most nem nagyon tudsz szerezni suliban még akkor se ha mester diplomád van mert a bértáblát valamiért nem akarják módosítani.
    Én szeretem magát a szakmát meg suliba is elvagyok, de ha lesz jobb akkor megyek :).
    Az oktatás digitalizációjával annyi probléma van csak, hogy nincs ember aki mondjuk ssd-t rakjon a sulis gépekbe és mondjuk csapjon rá egy win10-et mert nincs rendszergazda és az ssd + ramok sok suliba csak ott rohadnak a polcon...
    Deutsch Tamás a "porszívó" szerintem keveri a magyar sulikat a német sulikkal ;]

Új hozzászólás Aktív témák