Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz kraftxld #27227 üzenetére

    A1-ben nincs Intune. Előfizetni nem fognak rá.
    Hálózati meghajtóról futnak oktatási programok. SQL-ből szintén, könyvelési, pénzügyi stb. oktatásra való szoftverek. Nem láttam Azure lehetőséget bennük.
    Synlogy NAS-ra nincs keret, szerintem kb. akkora az esélye hogy vegyenek, mint az, hogy a komplett kormány- és ellenzéki erők önként börtönbe vonuljanak.
    Az iskolában egy 10 levél 2032-es elem beszerzése fél éves küzdelem, egér/billentyűzet/tápegység kb. lehetetlen kategória.
    A netes infrastruktúra központi, KIFÜ-s dolog, ahol ilyen, nem nagyon van esély feljebb lépni, bár folyamatosan van jelentve a KIFÜ felé a gond. Az alternatív net eléréseket meg lemondatták már nagyon sok éve a központi átállás miatt, nem is adnak rá pénzt.
    Lényeges szolgáltatások (kréta, vizsgaközpont, stb. stb.) kb. akkor mondják be az unalmast amikor használni kellene, aztán megy a "terheléses támadás" kommunikáció. De azért ha mondjuk szervezek egy online kompetencia mérést 30.000 főre, általam kiadott egyedi azonosítókkal/jelszavakkal x időpontra, akkor azért számítanom kéne arra, hogy x időpont környékén lesz egy kb. 30.000-es "terheléses támadás", nem? Vagy amikor kréta adminisztrációs határidő előtti időkben nem jön be az oldal vagy nem lehet bejelentkezni, pedig előre lehet tudni minden határidőt, és évek óta ismétlődik a probléma?
    Nálunk egy fajta hibrid AD/M365 megoldás működik, így megy az oktatás akkor is, ha a nettel vagy az online szolgáltatásokkal probléma van.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák