Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghandi

    aktív tag

    válasz mycso #10404 üzenetére

    A kábelkötegnél nem lehet behozni!!! Vagy 2órát elszenvedtem vele de a kábelköteg gumidugóján nem tudtam áthuúzni,nem tudtam olyan erősen rárögziteni a behúzóhuzalra a kábelt,mindig lejött róla.Na meg ugye kb 12-14mm átmérőjü kábel,nem egyszerü.Aztán a müszerfal mögött tapogatózva nem messze a kábelköteg melett találtam valami bovdent vagy kemény müanyag csövet(lehet az a kuplung hidraulika csöve,aminek a gumidugója kemény müanyag,simán ki lehet húzni.Na amelett ha nem is kényelmesen,de ki tudtam dugni a kábelt,
    A magasat két okból sem cseréltem ki.Egyik hogy a gyárinak is elég tűrhatő hangja van,amig nem döglik eg addig marad az,a másik ok hogy nem igazán volt kedvem ott forrasztani.Nagyon nyakatekert hely,csak kivülről látod rendesen,közben meg bent kell dolgozni....ááá marad a rédgi egyenlőre.
    Én a hátsóajtóban nem is akartam hangszórt cserélni,marad ott a helyén,csak nem működik,kikötöttem.
    Csináltam egy uj kalaptartót a csomira,abban szépen elfér a 2db 20centis magnat és kellő tér is van mögötte a mélyhangzás miatt.Az ajtóban a kábelokat hagyom! Abban az ajtócsatlakozóban variálni én nem akarok,csak elcseszném.Mondhat bárki bármit,igaz hogy lényeg a kábel,de annyira nem rossz a gyári sem.Ezt onnan tudom hogy az előző autómban(Dacia Logan) elöször a gyári a kábelra tettem rá az első hangszórókat,majd megfűztek azzal a hülyeséggel hogy annyit ér az egész hifi mint a legolcsóbb alkatrésze.....Én kicseréltem az összes kábelt,minőségi,szép vastagabb kábelokra,és annyi külömbség volt hogy szebbek lettek a kábelok :D
    Hangzásban semmit nem lehetett észrevenni! Nagyon vájt fülönek kell lennie az embernek hogy halljion valami külömbséget,de szerintem észrevehetetlen a külömbség ha egyltalán van,pedig nem gagyi hangszórókat használok,előre egy Rainbow 16centis szett megy selyem dóm magassal és gyári hangváltóval,hátulra meg 20centis Magnat 3utas hangszórók mindezt egy 4csatornás erősítő hajtja.
    Az első ajtóban végülis nem cseréltem ki a hangszórókat.Sehogy sem fér be a gyári helyre a 16centis hangszóró,fából nem sikerült szép ajtópanelt csinálni és a gyerek miatt nem volt időm ujat fabrikálni,Visszaraktam a gyárit,igaz a hangváltóra rá van kötve.
    Ahogy néztem talán ha leszedem az ajtókárpitot akkor le tudom vágni róla a hangszóró védőt ami a felső részét védi és akkor talán át tudom vágni a hangszoró lyukját is.
    De ezt majd csak pár hét mulva

    [ Szerkesztve ]

    Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben

Új hozzászólás Aktív témák