Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz Colos1 #36800 üzenetére

    Valószínűleg mindkettő Auto Refreshes, csak nincs beleprogramozva, hogy az információs programok kiolvashassák. Emiatt nem kell aggódnod.

    (#36801) Gabi7799: Nincs gond a kombinációval, szerintem elégedett leszel vele.

    (#36803) kekkec: ha 3 modullal jó, akkor néggyel is hamarosan az lesz. A ventit pedig valahogy (vezetékkötegelővel, akármivel) rögzítsd. Hidd el, az nForce meghálálja!

    (#36804) Tomix24: Nem olyan egyszerű a helyzet, mint az a kérdés alapján látszik (Qru válasza, miszerint az 1600-as RAM is elég).
    Egyrészt, ha kap külön VGA-t akkor a Qru által leírtak nagyon mérvadók, és bőven elég az 1600-as RAM is. Azonban ha az IGP-t szeretnéd használni, ami a Llano APU-ban van (FIGYELEM, az FM1-es X4-ekben NINCS aktivált grafikus mag, tehát nem fog IGP-n képet adni!), akkor minél gyorsabb RAM ajánlott. A kinézett, 2133MHz-es frekvencia tökéletes választás lenne, de a Geil Evo One nem a legjobb széria (kompatibilitási gondok), Evo Corsa, vagy Evo Two típust nézz. Vagy bármi más, 2133MHz-es RAM-ot. Segítünk a topikban, ha kérdésed van.
    Az AMD Vision termékvonal támogat egy ún. E.O.C.P. nevű technikát, ami az X.M.P. AMD-s megfelelője. Az XMP-s RAM XMP profilját is ki tudja olvasni, és alkalmazni. Valószínűleg ez a kis lap is tudja, a nagy testvére, az A75-UD4H biztosan, tesztek alapján, habár a Gigabyte oldala erről mélyen hallgat. Jó eséllyel a kicsiben is megvan ez az opció a BIOS-ban.
    Szerk.: a manual szerint van E.O.C.P. a te kis lapodban is, ez jó hír. Manual, 34.oldalon keresd.

    (#36806) Goatman: Valószínűleg a lap érzékeny a modulok eltéréseire (kis gyárási szórás még kitnél is van). Ha a 2-1 variáció stabil, használd úgy. Nézd meg, hogy a BIOS-od a legfrissebb-e, ha nem, frissítsd azt!
    [link] - Látható, hogy elég sokat frissítettek Memory Module-t és Memory Compatibility-t.

    HGyu

    [ Szerkesztve ]

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák