Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Slowman

    aktív tag

    válasz Szten Márs #4262 üzenetére

    Nem arra gondoltam, hogy gyenge minőségű lenne a pentax bármely terméke, sőt én személy szerint maximálisan megvagyok elégedve a K10D-el. Szerintem amikor vásároltam magasan vert mindent és még most is megállja a helyét.(Csak a képek magas zajszintje bosszantó néha, de ettől eltekintve az árkategóriába mindent vitt amikor vásároltam a gépet, Canon 450D, Nikon D60 és társai egy lapon sem voltak említhetőek szerintem, csak árkategóriába).
    Csak azt vettem ki ebből az elcsípett párbeszédből, hogy pentaxék nem állnak most valami biztos lábakon (válság stb.). És elég érzékenyen érintene, ha belepumpálok 200k-t és utána nemsokkal megszűnik a cég. Azután végül egy pár évet ki lehetne húzni vele, de csak át kéne nyergelni egy másik gyártóhoz, és az addig megvásárolt dolgok értékét vesztik.

    A 50-135 nekem is nagyon szimpatikus darab. De elgondolkodtatott a 16-50/2.8 is mert le kéne cserélni a kitet és a 16mm nekem elég lenne nagylátószögűnek nem vágyok 10-20-ra meg ilyenek. No meg ott a 77/1.8 portrézni mert azt szeretek a legjobban :DD . Aztán lehet az lesz, hogy veszek egy 17-50 vagy 28-75 tamront és egy vakut. De erre úgy is van még időm eldönteni csak már nézelődök mik a kilátások 200-250k körül.

Új hozzászólás Aktív témák