Új hozzászólás Aktív témák

  • Mirman

    őstag

    válasz updog #45209 üzenetére

    Igen , Z6 vagy valami hasonló a hosszútávú cél. Valószínűleg tényleg az lesz hogy most olcsóbbat mindenből nagyrészt FX obikkal amik majd felmennek később bármire.

    Nikon amúgy reagált is már a levélre:

    Sajnálattal értesültünk a termékek fókuszproblémájáról!

    Sajnos a fényképezőgép és az objektívek összehangolása szervizünkben nem lehetséges. A gépet a szerviz külön referencia objektívvel, az objektívet referencia fényképezőgéppel szabályozzák be, a gyári előírásnak megfelelő értékekre.

    Az AFS 50/1.4 objektívet szervizünkbe kell eljuttatni (1143 Budapest, Hungária krt. 130), munkanapokon 8:30-16:30 között. Ha egyéb probléma nem merül fel, az átfutási idő kb. 2-3 munkanap, a díj kb. 15.000Ft alatt lehet.

    A DX típusú termékek kalibrálása azonban nem szervizünkben, hanem a DX szervizben történik:

    Tájékoztatjuk, hogy az Ön által használt, DX formátumú eszköz bevizsgálását és javítását a közép-európai régióban a Nikon által felhatalmazott, dedikált DX szerviz, a VSP Data a.s. végzi.

    Javasoljuk, forduljon közvetlenül a javítószervizhez. A részletes tájékoztatót erre a linkre kattintva érheti el:

    http://www.nikon.hu/hu_HU/service_support/DX_NIKON1_service_info.page?ID=templatedata/hu_HU/taggable_content/data/DX_Nikon1_service_info

    Kérdések esetén a szerviz magyar ügyfélszolgálata a nikonservice.hu@vspdata.cz email címen vagy a 06 1 8156387 telefonszámon készséggel áll az Ön rendelkezésére.

    Kérjük, a tájékoztatóban leírtaknak megfelelően töltse ki a javítás megrendelésére vonatkozó online űrlapot és a szerviz ingyen elszállítja a terméket futárral a megadott címről. Készítse elő a terméket szállításra. Ajánlott erős dobozban, megfelelő térkitöltéssel stabilan rögzítve becsomagolni. Amennyiben a saját dobozában küldi, javasolt egy külső védőcsomagolással is ellátni, mert a futár egy nagy méretű, nem eltávolítható címkét fog ráragasztani.

Új hozzászólás Aktív témák