Új hozzászólás Aktív témák

  • schawo

    titán

    válasz Donki Hóte #4344 üzenetére

    fake kínai rajzolt damaszkuszi mintás kések

    Már mondtam párszor, hogy hülyeség, amit írsz. Ha van ilyen késed, (emlékeim szerint te is vettél), és figyelmesen megnézed a mintát, látni fogod, hogy nem rajzolt. Ha akarod, megmutatom az én saját élszöggel átélezett késeimet. Ezeken marha jól látszik, hogy a különböző anyagok hogyan találkoznak az élezésen. Fotókon ezt nem fogod látni, mert a csak a mozgatás során a csillogás változásával szembetűnő.

    Ráadásul elég jó minőségű az élbetétet alkotó VG10 acél is. A 2018-ban vásárolt késeimet (3db) 2019 során egyetlenegyszer éleztem és egyszer fentem még rá bőrön, és még most is jó élesek. Pedig szinte minden nap főzök velük. Mondom ezt úgy, hogy vannak 50-100ezer forintos késeim is, mégis nagyon jó helye van a Qingeknek is a konyhámban.

    És ezek az általad ajánlott kések ráadásul nem használati tárgyak, nem konyhába valók, hanem dísznek a falra. A hajtogatott, rozsdásodó, átlagos anyagminőségű szénacélon kívül semmi hasznosat nem tesznek hozzá a konyhai munkához. Nekem is vannak damaszkolt szénacél díszkéseim (jó kupacnyi), de ne konyhába ajánljuk már őket.

    [ Szerkesztve ]

    evDirect villanyautós töltőhálózat

Új hozzászólás Aktív témák