Új hozzászólás Aktív témák

  • TomFace

    tag

    Sziasztok! Jelenleg egy HyperX Cloud I fejhallgatot hasznalok. Alapvetoen meg vagyok vele elegedve, amig asztali geppel hajtottam, az alaplapi kartya is szepen meg tudta szolaltatni, az EQ-nak hala a melyek is egeszen hangzatosak lettek, viszont miota laptopom van, EQ nelkul azert hagy nemi kivannivalot maga utan. Ez az eddigi legkomolyabb fejhallgato, amihez szerencsem volt, es pont ezert mozgatja a fantaziam, hogy vajon mi lehet jobb ennel. A fentiekbol latszik, hogy elegge laikus vagyok a temaban, de ezt batran vallalom is :)
    Evek ota sokszor jott mar velem szembe, hogy a planar igy jo, ugy jo, a melyek eleve az erosseguk, csak oda elengedhetetlen egy dac/amp paros, hogy meg legyen hajtva. Nagyon szeretnek kiprobalni egy planar fejest, ugy tekintek rajuk, mint a kovetkezo logikus minosegi szintre, csak ugye nem olcsok.

    A Cloud Orbitrol szinte csak jokat olvasok, pozitivum a beepitett dac, igy tehat a laptop is konnyen boldogulni tudna vele, a headtrackinges sallang viszont hidegen hagy, szoval a sima Orbittal szemezek. Altalanos celra keresnek fejhallgatot, tehat jatek, zene, film, netezes, legyen circumarual, vezetekes, mikrofon meglete nem szempont, de elfer. A kerdesem az, hogy szerintetek ez a Cloud Orbit tenyleg produkalna egy erezheto hangzasbeli ugrast, es hogy szabad-e ezt megvenni, vagy igy szazezer forint magassagaban jobban jarok egy dac-egyeb planar komboval? Vagy ennyibol ne is almodjak planar fejesrol?

    (Korabban Sennheiser HD 558-am volt, de az a nyitottsaga miatt, na meg az alaplapi kartya miatt nem szolt jol, nem volt szimpatikus)

    Elore is koszonom szepen! :R

Új hozzászólás Aktív témák