Új hozzászólás Aktív témák

  • yaastreet

    csendes tag

    Sziasztok!

    Éppen (kb 1 hónap review olvasgatás után) megrendeltem volna a slux hd330-asomat muzikerről, erre hívtak hogy, nincs, nem is lesz a következő jópár hónapban és különben is nem is árultak ilyet soha :((
    Kérdésem/kérésem annyi lenne, hogy tudnátok-e ajánlani helyette hasonló árkategóriában másik fejhallgatót, srh-440ig már nem akarok felmenni, mert hd-330 miatt berendeltem már egy xonar U1-et és a kettő együtt már húzós lenne.
    Tehát az ár 12-16K, nyitott/zárt részemről tökmindegy, circumaural, kábeles, mikrofon nélküli, ellenállás hangkari miatt lehet akár nagyobb is. Nem kéne feltétlenül mély túlsúlyosnak lennie, de kifejezetten unszimpatikus volt a shure-ról olvasni hogy mélyhiányos, szóval minimum a közepes szintet érje el. Zenehallgatásra (elektronikus, komolyzene, rnb)/filmnézésre használnám legfőképpen otthon, kisebb impedancia esetén akár utazás közben is (x10 mini pro-val) de ez nem annyira szempont, inkább szóljon szépen.
    Gondolkoztam egy olyan megoldáson, hogy lemondom a xonar u1-et és annak az árát is belefektetve rendelek egy srh-440-et (és talán szól olyan frankón h elfelejtem h kevés a mélye), de nem tudom eldönteni, hogy csak a telómmal mennyire szólna az szépen, előjönnének-e a pozitívumai. Telómon kívül egy integrált laptopkarival kínoznám... Szerintetek?
    Továbbá muzikernál néztem még a xonar U1 mellé egy Superlux HD-661 BK-t, viszont erről cserébe semmit nem tudok, milyen füles ez? Azon kívül h tök jól néz ki :D Vagy ebben az árban van számomra jobb választás?

    Előre is köszönöm a válaszokat / segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák