Új hozzászólás Aktív témák

  • zatom

    tag

    válasz gaborka8x8 #68493 üzenetére

    Ertem en a tanmeset, de nem ennyire egyszeru a dolog.A megszokas valoban nagy ur, alairom.De a T1-et nem csupan a regebbi DT880, 990 elleneben hallgattam, az nem lett volna korrekt, mert mas kategoria, sokszoros arkulonbseg.A Stax SR Lambda volt az ellenfel, a megszokottol szinten eltero hangzassal, ha ugy tetszik, ket "igazi csoki".Nos, az mar "izlett".Egy igazi finomsag!Ami hab a tortan, hogy a komfortja is nagyon jo(nekem).Az, hogy csunyacska, ettol kezdve nem erdekelt.
    Ha mar kenyelem kerdesenel tartunk, a HD800-rol azt olvastam sok helyen, hogy a legkenyelmesebb fejhallgato.Valakinek biztosan, nekem nem."Szerencsere" a hangja sem jon be.De talan csak nem jo erositovel hallgattam.A Staxok profizmusa itt is jelentkezik, nevezetesen, hogy osszehangoljak a fejest az erositovel.

    Hogy mennyire nem vagyunk egyformak, egy rovid tortenet.A 80-as evekben, amikor meg nehezebb volt igazan jo fejhallgatohoz jutni, egy - ma mar high-end gurunak szamito ismerosom, de legalabbis meregdraga cuccokat csinal - noszogatasara szereztem egy B&O fejest, mert az milyen jo.Nem voltam elajulva tole, eladtam.Persze a mostani eszemmel mar tudom, a bejaratas, kabelek, stb. is mennyire fontosak.

    Szoval, izlesek es ficamok...Nem vagyunk egyformak.Es ez igy van jol.

Új hozzászólás Aktív témák