Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Kékes525 #31149 üzenetére

    "Itt egy egyszerűen értelmezhető kérdést tettem fel..." Nem igaz, ilyet én tettem fel a visszakérdezésemkor. Te megkérdezted, hogy van-e jobb - ez így értelmezhetetlen. Én visszakérdeztem, hogy mi az hogy jobb, ez egyszerűen értelmezhető, nyilvánvalóan nem a szó magyar jelentéseire kérdeztem vissza.
    "Az pedig mi más, mint kötözködés, ha visszakérdezed mi az a "jobb"?" Az segítő szándékú visszakérdezés, mivel a kérdésed abban a formában értelmezhetetlen, hogy mi a jobb - főleg ahhoz képest, hogy egy olyan topikban érdeklődsz, ahol a vezetéknélküli eleve rosszabb mint azok, amelyekkel a topik foglalkozik.
    "Hogy mire gondolok az a Sennheiser RS 220 megnevezéséből egyértelműen kiderül." Ez ugyebár nem igaz, erre már legkésőbb az összefoglaló elolvasása után rájöttél, de kötöd az ebet a karóhoz.
    "Fejhallgató topikban vagyunk, nyilván a hangminőségre gondolok..." Igen, nyilvánvalóan én is (elsősorban) a hangminőségre gondoltam, amikor visszakérdeztem, hogy "Mi az, hogy jobb?" - mivelhogy egyik embernek ez a jobb hangminőség, a másik embernek meg az a jobb hangminőség a sokféle hangminőség közül. Nincs olyan, hogy "A" hangminőség, amint erről az összefoglalóban is tájékozódhattál, ha eddig nem tudtad - amellett, hogy az összefoglalóban arról is tájékozódhattál, hogy ez egy vezetékesfejhallgató-topik, amely éppen a hangminőség érdekében kerüli a vezetéknélküli fejhallgatókat, tehát azok után, hogy az összefoglalóban elolvastad, hogy ez a topik hangminőségi okokból mereven elzárkózik a vezetéknélküliektől, elég visszás visszatérni annak a magától értetődőségévével, hogy te hangminőség szempontból vagy kíváncsi, hogy van-e jobb, amiről újra csak visszakérdezni tudok: mi az, hogy jobb, neked?, - merthogy ugyebár nincs olyan, hogy "A" jobb hangminőség.

    Tehát, mi az hogy jobb? - ahhoz képest, hogy egy hangminőségorientált topikban érdeklődsz hangminőségellenes technológiáról, amely hangminőségellenes technológia kívülesik ezen topik céljain, amint azt láthattad az összefoglalóból. Neked mi a jobb hangminőség? És mi a rosszabb?

    De visszakérdezésem annyiban csak potenciális, hogy amint azt olvashattad az összefoglalóban, ebben a topikban nem nagyon fogsz találni arra átfogó tapasztalatot, hogy az adott Sennheisernél a te hangminőségfogalmaid alapján melyek "jobbak" és melyek "rosszabbak" a vezetéknélküliek közül. Ez a topik nem foglalkozik a vezetéknélküliekkel - amint azt láthattad az összefoglalóból.

    Elég érthető voltam?

Új hozzászólás Aktív témák