Új hozzászólás Aktív témák

  • Sinesol

    veterán

    válasz .DLL #30946 üzenetére

    Hát mint mondtam nincs saját zene mert kb havonta, két hetente teljesen mas dolgokat hallgatok, amire épp rákattanok, megtetszik az megy egy ideig, beleásom magam a műfajba, de lehet 1-2 honap mulva mar egyaltalan nem hallgatom, megunom.
    Viszont ha ismered öket akkor te melyiket ajanlod az altalam elöször nézett Takstar Pro és a Dorian altal ajanlottak közül közül, ami úgy nagyjaból egy jó alap egy első jobb fülesnek ha az adott személy minden műfajt hallgat?

    Most meghallgatni amugyis erdekes lenne, mivel nekem valoszinü szokatlan lenne az olcsobb fülesek utan es a jot is sz@rnak hallanám nem tetszene egyik se.
    Ez olyan hogy pl amikor vettem a mostani Razer egeremet kb 2 hétig szabalyosan sz@r volt annyira nem tudtam belőni az érzékenységet és visszasirtam kb a tescos Trust egeret, ma meg már kb ha munkahelyi egereket kell hasznalnom megőrülök hogy miylen nehézkesek. Az embernek kb az a jo ami megszokot, én valoszinü a rosszhoz vagyok hozzaszokva nem tudnam igazn ertekelni hiaba hallgatnam

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák