Új hozzászólás Aktív témák

  • alevan

    őstag

    Helló. Fejes vásárlásban vagyok, viszont akadt egy nagy problémám amiben segítségeteket kérem.

    Öcsémnek van egy JVC HA-S400-a. Kölcsön adta pár napra. Míg a hangzásától nem voltam lehidalva, elámított az összecsukhatósága. Tudniillik van egy kis válltáskám, amiben a fontosabb okmányaim (személyi, bank kártyák, stb) és külső aksim (a telómhoz) tartom, illetve pénztárcaként is funkcionál.

    Mivel sokat gyaloglom munkahelyem miatt (csicska vagyok, bevallom :DDD ), eddig fülhallgatót használtam, de nem szeretem őket (peddig próbáltam párat...). Viszont a JVC pont belefért a tatyómba, könnyen tudtam hordozni.

    Így elhatároztam magamban, hogy vennék egy hasonló fejhallgatót...... de a helyi kiskerben csak Sony van (Sony fejesekkel már megjártam párszor és manapság próbálok tanulni hibáimból).

    Ezért kérem, hogy segítsetek, Ó fejhallgató szakemberek. :R

    Mondjuk sokat nem tudok rááldozni, így olyan 20 000- 25 000-ret tudok rááldozni, nagyon nagyon maximum 30 000-ret.

    Számomra a lényeg, hogy strapabíró legyen, (kicsit nagyon ügyetlen vagyok...), csukható és ne legyen túl nagy (a tasim sem nagy).

    Én főleg zenehallgatásra használnám a járdán sétálgatva (így mindenképp zárt lenne a számomra megfelelő), hangulattól függően hallgatok zenét, van amikor dupstepet. Illetve film-anime nézésre.

    [ Szerkesztve ]

    "Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."

Új hozzászólás Aktív témák