Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz #71562240 #26786 üzenetére

    Az a völgy vajon a driver, vagy a ház miatt van?

    Nekem a mélye egyáltalán nem tűnik lazának, sőt kifejezetten gyors, ugyanakkor mélyre lemegy, tehát van teste (igaz most egy elég nagy dampig faktorú P2 erősítővel hajtom, ami rendesen megfogja az 50mm-es membránt), eddig ez az egyik legjobb, amit hallottam. Sajnos a CAL-t viszont még nem, így hiányosak az ismereteim, és egy ilyen D1100-t is meghallgatnék, lehet hogy 20K-ért egy BestBuy munkahelyi fejes lehetne. Bár a Pro 80 arányait szinte tökéletesnek érzem a számomra, nagyon méylre lemegy, de nincs vészesen megemelve 100Hz körül, ezért nem érezni kopogósnak, ütősnek, ennél több nem kellene.
    És annyira levegős szép képe van, hogy szinte elfeledteti, hogy ez egy zárt fejes, sok félnyitottnál is jobb.
    Nem tudom nekem valahogy az egész összkép, a felbontás, a "tér" és végső soron az élmény sokkal jobban összeállt, mint a Shure 440-nél, bár azt napokig szintén nem volt alkalmam próbálni. Emiatt kíváncsi lennék régi 440 tulajként Bkercso mit mondana egy huzamosabb Pro 80 teszt után.

    No mindegy, régi hiányosságomat pótolandó, arra van valakinek egy tippje, hogy a CAL-t és a Denon 1100-t hol lehet megtalálni kipróbálásra?

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák