Új hozzászólás Aktív témák

  • LBandi

    aktív tag

    Üdvözlet!

    Szerdán megvettem a Sony NWZ-B152FP 2GB FM, MP3 típusú lejátszót és leírnám az eddigi tapasztalataimat.

    -Mp3 lejátszás viszonylag tűrhető sok opció a lejátszással kapcsolatban (könyvtár lejátszása, repeat, shuffle,...

    -Rádió 30 állomást lehet vagy autómata vagy manuális módba belerakni. A vétel viszonylag jó ami viszont azvaró hogy a hangerő megváltozik, ezt tudja esetleg valaki miért van?

    -A 18 órás üzemidővel kapcsolatban annyit hogy egy fullos feltöltéssel mp3-rádiót vegyesen (50-50%) hallgatva háromnegyet hangerő, a gyáris fülesével~9 órát bírt. Ezt megint nem értem hogy hogyan lehet ennyire kevés mert oké hogy a 18 órát nem bírja de azért a 9 óra az no comment. (Öcsém philipse ami kb feleekkora az min 15 órát bír pedig ő szinte full hangerőn hallgatja)

    -A géphez csatlkaoztatása probléma mentes win7 (64bit) simán felismerte viszont nem a hagyományos pendrive módszerrel tehát a total commander nem látja egyedül a win intézőben látszik és ezáltal nincs is leválasztási lehetőség.

    -Nem tudom hogy a drivere a rosz de amikor felcsatlakoztatom kiírja az aksi töltöttségét és ott még akkor is ~20% feletti értéket miközben már bekapcsolni sem engedi mert kiírja hogy low battery. Másik hogy hiába töltődik az aksi töltődés kijelző nem változik mindig azt az állapotát mutatja ami a rádugás pilanatában volt (hiába frissítem a nézetet). Tehát ha meg akarom nézni hány százalék, le kell húznom és visszadugnom újra.

    - A körítésbe adhattak volna egy hálózati aksitöltőt vagy adaptert ami usb-t alakít át mert így csak működő pc-n keresztül lehet tölteni.

    -A fülesről annyit hogy kényelmes és egész jó minőségben szól.

    Nagyjából ennyit tudtam így hirtelen összeszedni az elmúlt 3 nap eseményei lapján. Ha valaki tudn magyarázatot a fentebb írt problémáimhoz legyneszíves írja meg. Illetve kérdésekre is szívesen válaszolok.

    "Az igazi EMO-s halva születik."

Új hozzászólás Aktív témák