Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    A témát sajnálom már, hogy a négyszázas kapcsán felemlegettem. dellfanboy ha nem ültél rajta, ne verd a papír forma adatot.(Az A -dupla kör lámpás- széria valahol 15-16 közt adta le és 18-tól 20-ig volt a piros, később a C-t -ez a szív lámpás...- visszább fogták.) ne akard ferdíteni és kifordítani amit írtam, mivel említettem, hogy kategóriájában.
    olyan mai kategória társa váo itt is van. ;)

    @Pocee: "nyilván ha nem ebben a korban éltél akkor nem érted" kis túlzással a legfiatalabb is rám verne egy évet vagy legalábbis egyidősek lennénk. :D (Ha jól rémlik a C szériás ZXR-t 99 végéig gyártották.) Az a kis belpiacos mély benyomást tett bennem, a sajátomnak hiába kellemesebb a nyomatéka, de el is fogy ha kiforgatod, az meg kérte egyszerűen, hogy forgasd, alapjáraton meg iszonyú finoman ketyegett.

    Azt hiszem a későbbi vitákat kerülendő vágok egy prémiumot majd... :)

    @runner 125: Irigylem azt aki pihent, felváltva C# szerencsétlenkedés és mellé beható barátság a php-val és webezéssel. Ha meg véletlen lett volna időm este, naná, hogy leszakadt az ég. :D

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák