Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    válasz Geller72 #98582 üzenetére

    187cm és 105kg vagyok. Hibátlanul elférek a Swiftemben úgy, hogy még magam mögé beférek! OK, hátul nem tespedős, de többször vittem a kollégákat enni, és aki először ült mögém, mindig meglepődött, hogy mennyi hely van!
    Viszont, én ülök minden autóban, és nem fekszem! Anno fuvaroztam, és ott megszoktam az egyenes derékkal való ülést, aztán amikor sportosabbra vettük a figurát a Mecsekben pár sportosabb autóval (fiatalság-bolondság), akkor is kifejezetten jó volt, hogy rendesen ültem, és nem feküdtem (gyorsabb kormány-műveletek).

    (#98583) tboldi
    Csak azért, hogy lecseréld az autót, azért szerintem nincs értelme cserélni. Én 9 éve vettem a Swiftet, és ha nem akarnánk jövőre 3. kölköt, akkor eszem ágában sem volna lecserélni. De 3 gyerek egyszerűen nem fér el benne. Ez már indok a cserére - bár én mondtam az asszonynak, hogy én majd mindig jövök külön, motorral! :DDD

    (#98584) Bogyó bá'
    Szerencsére nem tudom milyen sérvvel vezetni, így elhiszem, hogy Neked nem kényelmes! Mindenki másnak azt mondom, hogy benne van a hiba, mert egy autóban ülni kell, és nem feküdni!
    Igazából jobban belegondolva Neked is azt mondom, hogy benned van a hiba, csak a hiba konkrét megnevezése "porckorongsérv" jelen esetben! ;]

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák