Új hozzászólás Aktív témák

  • etnies

    senior tag

    válasz gabor128 #95662 üzenetére

    Szia!

    Ha kezdő motoros vagy, akkor nem ajánlom ezeket a rakétákat, mert:

    "Modern hatszázas sportmotort, sőt, úgy általában modern sportmotort utcai használatra vásárolni szerintem teljesen felesleges. Nagyon hosszú vita ez, amit indíthatunk onnan, hogy ezres (nem kell forgatni, de túl erős) vagy hatkilós (nem túl erős, de folyamatosan forgatni kell) jobb-e utcára, vagy hogy kell-e egyáltalán 100 lóerőnél erősebb motor. Lebeszélni meg sem próbállak róla, a szupersport motorok mellett szól ugyanis, hogy nagyon komoly futóművük, vázuk és fékrendszerük van, simán hívhatjuk őket műszaki remekműveknek."

    [link]

    Már megírták helyettem.

    Ha fiatal vagy és tapasztalatlan, van rá komoly esély, hogy ez lesz az utolsó motorod, továbbá ezek igazából arra alkalmasak, hogy elmenj a közeli fagyizóba vagy dolgozni, majd feszíts a motor mellett.
    Utcára kurva kemény a futóművük és nem lehet velük lassan menni. (kérdezd meg pl. Persuadert :DD )

    Ismerek egy-két nagyon elszánt arcot, akik képesek egész nap ilyen motoron ülni, és nagyokat túrázni, de nem ez a jellemző.
    Ha ilyen régi gépeket nézel, akkor gondolom nem vastag a tárca.. Ezek eszik a gumit, láncot, mindent. Ha eldobod, akkor az idom vagy ótvarul lesz javítva vagy százezret rádobhatsz (léteznek pályaidomok, azok olcsóbbak, de nem is néznek ki olyan jól)

    "önmagam hite vagyok magamban"

Új hozzászólás Aktív témák