Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroni1

    veterán

    Szevasztok! Nyáron inkább motoroztam meg nyaraltam úgyhogy rég jártam erre, de ha már itt akkor egyből egy vidivel..

    Kollégáim kicsalogattak a Kakucsringre. Mivel az utóbbi időben inkább terepen járok, így nem éppen oda való Karoo3-as terepgumival merészkedtem fel a pályára. A GS-el még sosem voltam pályán, de jó buli volt. Kipróbáltuk Chrobák Jani slick-es 125-ösét is, szegénykémet már megviselte az élet, de az tényleg egy pályára való gép, a slick gumi is brutál jó volt! Szerencsére nagyrészt csak mi voltunk a pályán így volt, hogy megfordíttattuk a menetirányt is, fárasztó nap volt, de megérte! ;)

    [link]

    geresics: Ha még nem vettél sisakot akkor én a Caberg Xtrace-t javaslom inkább. Nem rossz az AFX sem, de talán a Caberg egy fokkal minőségibb. Ugyan valamiért a kommunikáció kialakítást csak a flip up sisakjaiba teszi elérhetővé a Caberg nem tudom miért, (az AFX-be elvileg belerakható) de ha ez nem szempont, akkor az talán jobb választás szerintem. Szellőzése az AFX-nek nagyon jó, talán ez is mellette szólhat, de azért a nyitói, a porháló eléggé fapados, ráadásul Pinlock sem tehető bele, a Cabergbe pedig igen.

    Amúgy az Xtrace-t te hol vennéd? Én is kerestem nyáron, h kipróbáljam, kérdeztem a hazai importőrtől (motoroázis) de azt mondta, hogy nem fogja forgalmazni, csak a Tourmax-ot fogják árulni.

Új hozzászólás Aktív témák