Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz Teasüti #65678 üzenetére

    Nem ment szet. Hanem a kromszar megfeszult, a jatek miatt, es rendellenesen terhelodott.
    A kromszar egyik fele le volt nyalva. Mivel itt nem kozepen van a rugostag, ahogy nagyon sok motornal, hiaba ugy latszik, es hiaba kozponti rugostag. Nem kellene elmeletileg semminek keresztbe allnia, de valahogy van akkora rugalmassaga a rendszernek - vagy gyartas soran nagy a tures - hogy igy kopik, talan a terheles iranya is valtozik (kopas alapjan) plane ha meg megnovekedett jatek van a rendszerben.
    Ettol meg megy, es lehet hajtani, nem fog senkinek feltunni, hogy ragad, es nem ugy dolgozik, ahogy kellene, de kinek meg mi a jo, kinek mik az igenyei hasznalat soran. Ha mar kotyog, az utesszeru igenybevetel is mas, mintha teljesen passzos lenne, gyorsabban fog kopni, az biztos. Minden konstrukciofuggo, es nem utolso sorban hasznalatfuggo, igy sosem lehet egy egyseges elmeletet felallitani, ami minden motorra ervenyes.
    Azt tartsuk szem elott, h ahogy kitolunk valamit egy szalonbol, ott minden egyes alkatresz, ami a motort alkotja egyre szarabb lesz. Bar sokan nem kepesek elfogadni ezt a tenyt.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák