Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Lipton #54743 üzenetére

    Biztos h hajósabb érezte van a CB1000R-edhez képest már a 800-asnak is, nem az a tipikus szlalomkirály, az 1200-asnak meg pláne, de nekem alapvetően túrázni kell, kellő lendülettel. Városban, ha egy mód van rá nem használom, oda előveszem a 180-as Runner-t.
    Viszont a naked bike meg egyszerűen nem az én világom. Kizárólag fejidomos, kissé sportos vonalvezetésű motorok jönnek be.

    bogyo

    Grat a GS-hez, kifejezetten jól mutat ebben a fekete gúnyában, még nagyobb motor látszatát kelti.

    HSM

    Átrágom még, mert tényleg hamar beleesek abba a cipőbe, h rálapátolom az 1200-as árkülönbözetét.

    Daywalker

    Nyugodtan, adok a véleményedre.
    Nyilván, 800-astól nem is várnám el a Fazer fogyiját, csak cserébe kicsit komolyabb dinamikának örülnék már alul is, főleg h V4-es blokkról beszélünk.
    Világos, mondom, lehet ez az egész én hülyeségem, hisz egyértelmű h sokkal többet tud a technika mint én, és nincs komoly nagymotoros tapasztalatom, hiába ülök 12 éve 2 keréken, pontosan ezért balgaság azt mondani, h kinőttem. Viszont én nem versenypályázom, engem nem érdekel h minél jobb köridőt fussak. Szeretek túrázni, szeretek lendületesen, de kellő körültekintéssel közlekedni.
    ÁGO-ék eleve előtte utáni méréssel lövik be a PC-t padon, szóval van látható különbség. LE-t, nyomtatékot tekintve kb 10-10-et ki tudnak hozni pluszba a VTEC-ből.
    Noh mindegy, igazat kell adjak neked. Használom még idén így, aztán meglátjuk jövőre mi lesz.

    Feree

    Ah, gyönyörű helyeken jártatok, nagy élmény lehetett.

    Látod látod, még az 1.2-esből is van h elfogy a nyomaték. :D Ha kicsit visszaolvasol én pont erről panaszkodtam a minap. Alsó tartományban túl sok gépészkedést igényel a 800-as, h meglegyen a kellő tolás. Megy ha nyelezem, VTEC felett meg pláne, de ott bekér 8 litert, kissé ezt kifogásoltam, viszont 6800 alatt nagyon kislányos, "kezes", ezért gondolkodtam egy PC-n.
    Tényleg, nálad mennyit fogyaszt 1 személlyel a VFR vegyesben?

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák