Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz gerg0 #5323 üzenetére

    tudnod kel, hogy az autósiskolák oktatói alvállalkozók, akár több iskolának is bedogoznak párhuzamosan, ilyenkor csak lecserélik a tetőn lévő logot attól függően éppen milyen tanítvánnyal vannak úton.. szóval a rutin és a forgalom nem az iskolától függ, hanem az oktató személyétől, ha már az első óra után nem találjátok a közös hangot azonnal váltani kell másik oktatóra, van annyi mint a szemét de kevés a jó.

    a KRESZ pedig olyan, hogy meg kell tanulni, a képekre és közlekedési szituációs rajzokra rá kell érezni.ehhez elég 1 könyv, tök mindegy hogyan oktatják. olvasd el a könyvet párszor és csinálj rengeteg tesztet, úgy értem _rengeteg_ tesztet.

    én spec az órákra be sem jártam (volt már jogsim B, a kresz része ugyanaz), csak óra végén ugrottam be aláírni a jelenléti ívet, simán átmentem, viszont mázlim volt mert jó oktatót fogtam ki, aki megtanított a motoros közlekedés alapjaira.

    szóval halál mindegy szerintem melyik sulit választod, amelyik szimpi. úgyis lehúznak egy csomó pénzzel, válassz olyat amelyik bizalomgerjesztő.

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák