Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    Már megint... Egy hétig nem nézek be, 354 új hsz. :Y "Csak nem történt valami?", gondoltam. Elkezdem olvasni: off, off, gyenge poén, off, szájjáratás; valaki kérdez, jön egy oldalnyi hsz rá, anélkül, hogy valós válasz lenne.
    Komolyanmá'. Ne a mennyiségre gyúrjatok, a minőségre.

    Fattyú: minek 4 váltás ruha? Ha augusztus, akkor gondolom tenger vagy Balcsi, 1 váltás alsónemű és fürdőruha elég. :DDD
    Komolyabbra fordítva, ha hosszú hétvége, 1-ben mész, 3 váltás. Elég necces lesz 4. nélkül is már elférni, mert kelleni fog: nadrág, pulcsi, normál cipő ha gyalogolsz, papucs, fürdőruha, törölköző, napkrém, fényképező-töltő-obi, gyógyszerek, pipere, stb stb.
    Utassal nem tudsz felrakni nyeregtáskát, marad a tanktáska, oldaltáskák, és hátizsák az utason. Kicsit szűkösen, de talán megoldható. Kivéve ha a hölgy hajszárítóhoz, hajvasalóhoz, kiskoffernyi smink-készlethez is ragaszkodik. ;]

    Feree: le lehet az oldaltáskát is könnyen szedni, magaddal viszed a szállásra, megoldva.

    Persu, rég láttalak itt :))
    Kuplung nekem már volt, hogy a nov-márc idő alatt eléggé összeállt. Azóta behúzott kuplunggal van eltéve a motor, és időnként megmozgatva.
    Kösz a tippeket, szerintem még nem annyira sokat álló motoroknál is érdemes ezekből párat átnézni.

    Papriksz: déli oldalon azért enyhék a kanyarok és több az egyenes, ott simán megvan több helyen.

    Pgabor: 192/63 és standard 54 vagy 52 (épp tisztítóban van, nem tudom fejből) Mugen, mellbőségben a forcefield páncéllal jó, hosszban jó, karban, combban egy kicsit bő... Cölöp ill. még van 1-2 műhely, ahol méretre tudnak igazítani (25-40k közötti árakat hallottam).

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák