Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz Zsírkrétamen #145205 üzenetére

    Ez eleg alacsony feszultseg gyanus. Hidegebb kornyezetben az akku nem bir annyit nem leszivta valami, hanem eleve nem volt jo, amit a hideg kihozott szerintem, az mindenkepp cseres. A jarmuvel az akku is garancialis. Tehat a garancia miatt kellene szakszervizbe menni, hogy ingyen csereljek.

    Akku + kabel nem tud megtorni, ez egrsz biztos. az nagyon vastag.
    Teged nem fognak terhelni, de meg fogjak probalni. Sajnos hatarozoztnak kell lenni, es mindennel fenyegetozni, fogyasztovedelemmel, stb, amennyiben rad akarjak kenni a felelosseget. Tehat erre szamits.

    Kuplungnal a kuplungod levegos.
    Legteleniteni kellene, illetve kerdezd meg, hogy volt-e visszahivas kuplungfofekhenger, vagy munkahenger eseten, vagy kuplungcso eseten.

    Pedallal nem tudsz mit csinalni, azt meg kell szoknod.
    De kettot miert menne fel? Egyszer felhuzod hatarozottan, es kesz. Ha nem erzed is, benne lesz. Nem kell kettot kanalazni feleslegesen. Ez a resz itt sztm user error.

    Kuplung nelkul barmilyen motorral tudsz valtani, amennyiben a gazt elcsukod. Nem a valto van elkopva, de ha nem tudatosan csinalja a parod, akkor ezzel el fogja koptatni a valtovillakat es a kapcsolokormoket. Amennyiben valoban ki van kapcsolva a gyorsvalto.

    Hatsofeknel megintcsak levegosodes van. Legteleniteni kell.
    Ugyancsak visszahivasnak utanakerdezni, hogy ha brembo a fekcso, akkor van-e visszahivas, mert ez nagyon jellemzo a brembonal.
    Tehat ezek apro hibak, es garancialisan oda lehet vinni legtelenitesre. Ismetelten, 2 even belul nem lenne fair kiszamlazni a legtelenitest sem a kuplungnal, sem a hatsofeknel.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák