Új hozzászólás Aktív témák

  • HoaryFox

    őstag

    Csütörtöki túrám, mielőtt visszajöttem volna melózni :D

    Eddig ez volt a leghosszabb túrám en bloc, de egyben az Ezüst Szárnyasrókával is :D Pályám mentem Gyöngyösig, onnan Mátra, közben ugye kötelező Kékestető, majd Egerből visszafelé észak felől. Pásztóról hoztam el 1 éve a motort, szóval gondoltam megyünk arra egy karikát, amerre valszeg előző gazdája is járkált. Mátra nagyon szép, szerpentin is élvezetes... lett volna, ha nem lettek volna autók, de amúgy sem akartam vadulni, csak ilyen chill flow-ban végigmenni rajta, így is élmény volt.
    Probléma egyedül, hogy visszafelé már nem tudtam, hogy üljek a motoron :DDD Mjad lehet befizetek egy üléskényelmesítésre a télen.

    Szerk.: Oh, slusszpoén: jövök már visszafele, M0 keleti szektor, M1 felé, csurgok belsőben a kis x20-szal, nem néztem tükörbe már egy ideje, hallom, valaki ledudál. Kicsúszott magamból egy "Ki a k.va anyja dudál nekem?", aztán visszapillantóban meglátok 4(!) motoros rendőrt :Y Fület-farkat behúzva index, ki a külsőbe 2 autó közé, elmennek, majd én vissza belsőbe. Mondjuk érdekes volt, hogy 1 magyar és 3 osztrák rendőrmotor volt.

    [ Szerkesztve ]

    Jelenleg jobban élek, mint... 1 év múlva. // Eladó Warwick BC10 basszusgitár kombó -> https://hardverapro.hu/apro/warwick_bc_10_basszusgitar_kombo/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák