Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    Sugomotor mennyire szokott retket árulni? Nem táv BP - Baja lemenni megnézni az alkatrészt és felhozni is megéri de jó lenne ha végre üzemképes és üzembiztos motor is lenne az Ernőből...
    2 szerelőn is túlvagyunk az Ernő karbija eldobós, kontár szerelő annyira megütötte vagy elejtette a karbit, hogy a balos tűszelepnél kikéne fúrni és újra hüvelyezni. (sajtolt, nem vehető ki csak úgy a fészek) Kozma nem is vállalja pl szerinte is sokkal célravezetőbb egy az egyben cserélni a karbisort.

    Munkadíjjal, anyaggal bőven 100-150k lenne a javítása a mostani karbinak szakszerűen, egy bontott karbisor meg azonos évjáratról (2001-2003) bőven ennek az összegnek a harmada szóval jobban megéri... :W :W

    fattyu Köszi :R nevük ellenére is van bennem kétely valahogy még sose győzött meg hazai bontó se motor se autó témában. Egyedül a csepeli Honda bontó ami pozitív csalódásom volt.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák