Új hozzászólás Aktív témák

  • F1DO

    senior tag

    válasz Tüzi #131165 üzenetére

    Persu a 'szokott igényességgel' pontosabban, illetve szakszerűbben fogalmazott - (jutott eszembe a válaszáról hogy mi is határozza meg a lóerőt egy motorblokknál? milyen összetevők? stb..)
    Jól mondta, hogy minél nagyobb a fojtás a környezetvédelmi előírások miatt annál többet tud hozni a Power Commander, ez logikus is.. tehát fontos hogy melyik euro szabvány szerinti motortípusról van szó. Akármelyik típus is, a tapasztalat az hogy jobb lesz tőle a motorblokk üzem, az okokat le is írod szépen. (a gyár nem fog minden egyes blokkra külön saját map-et írni, és ahogy használják a motort, a különböző kopási mértékek, blokkállapot, módosítások a légszűrőn, kipufogón, használt gyújtógyertya, üzemanyag, stb. miatt még jobban szétválik azonos típus, évjáraton belül is egy egy motor saját optimális befecskendezési értéke)
    Annyi hozadék információt tennék bele, hogy Végh Jana komplexebben vizsgálja egy ilyen power commander beállítását mint Ago - és a végeredmény (és a kasszánál fizetett számla is persze) 'komplexebb' tapasztalat szerint....

Új hozzászólás Aktív témák