Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz dellfanboy #119053 üzenetére

    Ez egy életképtelenek gyülekezete de te ez alapján ítéletet mondasz GG.

    Volt egy beszart vákum csap, egy vízcső meg egy termosztát de ja tutira szarok.

    Az említett srác lassam a 4. CB-jénél tart....

    Mod.: Inkább tetted volna be a 2 IQ fightert akik szerint nem is kell au a termosztát a motorba mert minek drága és amúgyis gond nélkül megy nélküle. ;] :DDD

    Egyébként én is az új CB-t venném. Mentem mindkettővel a CB áttétele jobb, hosszabb. A kis Duke egy ideg zsába de hamar elfogy ellenben a CB vállalható hosszabb pálya távra is nem éreztem azt mint a kis egyhengeresnél, hogy 120 fölött rohamos léptekben fogy el az ereje.

    Econ az a cső mindig beszarik mert tünetet és nem okot kezelnek. Egy drót ív tartja a csövet el a hengerfejtől az elöregszik és tartóval együtt hozzáér a cső a fejhez és szépen kilyukad a cső a tartó mentén a hőtől. Lehet kapni oda új rögzítő ~7 ezerért de az okosok meg mondták csak szarok a gyári csövek. 32k-ért gyártanak az abgolok teljes akár egyedi színű szilikon cső szettet de a csoport felének a PayPal használata és az angol nyelv értelmezése rocket science. Az UK CB500 csoport fényévekkel jobb.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák