Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Geresics #117997 üzenetére

    Na, erről beszélek. :D Nem tudom.., lehet én vagyok rosszul összerakva fejben, de igazából engem ilyenel azonnal kiábrándítanának. Egy sok milliós, újszerű Adventure gépen ne kelljen már ilyeneket figyelni, ilyennel szopni, h lelalzul 1-1 csavar, ráadásul olyan, ami közvetlen olajkörös hozzáférést biztosít.
    8-10 éve egy nagyon jó cimborám dolgozott a KTM gyárban. Akkor ő azt mondta, h "amit ott ő lát, az alapján az életben nem vene KTM-et".
    Persze én azt sem tagadom, h maradi vagyok e téren. Ha egyszer valami beválik, nem okoz csalódást (és konkrét baráti körben is van dögivel "referencia"), akkor nehezen mozdulok el attól a márkától. Így van ez motor, autó terén is. Sőt, elektronikai termékeknél is, legyen az egy komplett háztartási gép park, vagy tv, laptop, telefon..
    Persze lehet h ettől kevésbé "izgalmas" és érzelmekkel teli az életem, de nekem ez a fűszer. A konstans megbízható, unalmas használhatóság.
    Lehet emiatt márkabuzinak is nevezni, viszont azért nincs csőlátásom a hibák terén. Tehát ha valami szar, elromlik, azt nem tagadnám sose, mert az hamis "statiszika" a világ felé és magamat is becsapnám, de szerencsére a választásaim eddig jóknak bizonyultak.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák