Hirdetés
Aktív témák
-
kano
nagyúr
[link]
Köszi.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
nagyúr
válasz poller #38643 üzenetére
Kösz!
Feltettem ezt a skankwich-et(cm9-Defy.05272012-1355). Egész jó de a beépített böngésző nem hozza be az itcafe-t, megakad és tölti a végtelenségig. A Chrome se működik még.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
PHenis
senior tag
Én most döbbentem rá, hogy cm7 alatt nincs 720p meg panoráma. Ez lesz orvosolva valamikor? Egyáltalán lesz még bármilyen fejlesztés, mert egy ideje nem jött frissebb rom (nem ics) defy+-ra?
-
törölt tag
kezd az az érzésem lenni hogy ez már nem defy hanem defy+ topic lett
-
viralmind
aktív tag
Official cm7 27. nightly Itt
Nagyon belehuztak a sracok ,mint anno mikor naponta jott ki nightly
Tegnap felraktam a rc3-at nagyon smooth,igy mar nem hiszem fogom pakolgatni a tobbit ,megvarom a stable-t.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
chab7
addikt
válasz viralmind #38659 üzenetére
Ez a mai nightly csak ebben a sorban különbözik az RC3-tól:
libaudio-msm7x30: restore call check before reset current sound device (android_hardware_msm7k) - vonatkozik ez egyáltalán a Defy-ra?
(Azoknak akik a megéri nem éri meg problémájába ütköztek, javaslom nézegesség a changelogot, az alaján eldöntve, kell-e az adott újabb verzió. A changelogot meg nincs 24 órája hogy valaki linkelte )
(#38664) Angyalpor: Ha a dizájnolás a lényeg akkor valami kínait tegyél fel. Sőt, romban is eleve a miui vonalat preferáld akkor. Tipp.
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
senior tag
-
somi52
őstag
válasz Black Phone #38670 üzenetére
most töltöm le a cm7 rc3mat lassan jön le
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
senior tag
válasz somi52 #38671 üzenetére
oké rendben,mára várható vagy holnap lesz belőle valami?
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
törölt tag
én már a magyar sea-t várom. már a defym is fullon van energyvel
-
somi52
őstag
válasz Black Phone #38672 üzenetére
kb 2 ora
-
chab7
addikt
válasz Angyalpor #38673 üzenetére
Naponta én sem. A changelog alapján nézem, és ha semmi különleges nincs benne akkor nem teszem fel (főleg ha csupa olyan sor van benne ami nem is a mi telónkra vonatkozik. Na akkor aztán totál nincs változás benne.)
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
senior tag
-
zolnagy
őstag
Én igen.
Alapvetően egy végletekig kicsontozott ROM. pl. billentyűzet sincs
De ez nem gond adb-vel lehet feltenni valamit, aztán már OK...lenne.
De nálam a videofelvétel lefagy és nem vesz fel. Marketről letöltött Lgcamerával is ugyanez van és ugyanez volt a bajom a 3.0 verzióval is.
Kár mert nekem szimpi lenne ez a minimal ROM (és piszok gyors amúgy)Ja SOC kamerás vagyok. A poén az, hogy elvileg pont SOC-hoz írták.
-
somkuti
csendes tag
sziasztok,
Kerlek segitsetek, nyaralas kozben vagyok es gallyra ment a defym. Korabban csinaltam ra egy rom cseret 2.1rol 2.2 nordic froyora. Tegnap a sygic inditasa kozben lefagyott, ket percen at nyomogattam a felso gombot de nem reagalt, ezert kivettem az aksit. Amikor visszatettem, azota nem indul. Az elem berakasa utan meg sem nyomom a bekapcsolast, egybol ezt irja
Bootloader
09.10
Code corrupt
Battery OK
OK to program
Connect USB
Data CableTUdnatok segiteni legyszi hogy Mi ez es hogyan javithatom?
Koszi!!! -
somi52
őstag
válasz Black Phone #38672 üzenetére
somi black dog 1.3 cm7.2 rc3 [link]
-
kano
nagyúr
válasz somkuti #38685 üzenetére
Ekkor dugd rá az USB kábelt és flashelj rá egy CEE-r RSD Lite-al és olyan lesz mint új korában.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
senior tag
-
somi52
őstag
-
senior tag
válasz somi52 #38691 üzenetére
ha jól láttam ezt defy+ - ra is ugyan így fel lehet tenni?
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
somi52
őstag
válasz Black Phone #38692 üzenetére
Elvileg igen
-
szabof1
őstag
válasz somkuti #38685 üzenetére
Jól mondta kano kolléga: telepítsd fel rá RSD Lite-tal a 2.2 CEE gyári romot. Segítség hozzá: Szervizelés előtti teendők
A siker azonban nem garantált. Kicsit több mint 1 hete került hozzám hasonló előélettel egy Defy, de nem sikerült semmilyen trükkel feléleszteni. Elképzelhető, hogy ilyenkor HW hiba lép fel (az XDA-n egyesek a flash memória meghibásodására gondolnak ilyenkor).
Azzal azonban semmit sem rontasz el, ha a linkelt leírás alapján megpróbálod a 2.2 CEE gyári romot feltelepíteni. Jó eséllyel sikerülni fog. Ha nem, akkor még mindig viheted abban az állapotban a szervizbe.
Jelezz majd vissza, hogy mi lett!
-
fgo
tag
nem tudom mi lehet a gond de repcsi módban is ugyan úgy merül az aksi mint ha nem lenne repülőn CyanogenMod-7.2 van rajta rc2 és rc3 is ugyan az?
-
105kacsa
őstag
válasz Black Phone #38692 üzenetére
Te kipróbálod a defy + ra?
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...