Hirdetés
Aktív témák
-
-
adorjant
őstag
válasz Nandivagyok #36950 üzenetére
beállítások-alkalmazások-alkalmazásfejlesztés alatt engedélyezd a funkciót
-
chab7
addikt
válasz CoolBoy323 #36918 üzenetére
Röviden:(bocs mindenkitől, ezt még sem lehet annyira röviden)
- egy hétre esküvőre hazautazott családtag laptopvásárlási szándékkal
(Előre jelezve a cég felé, hogy ha hiba van a készülékkel akkor tudnak-e ennyi idő alatt segédkezni benne - válasz persze igen, mert vásárlás előtt vagyunk)
- hibás darab megvásárlása (pedig ki volt próbálva, de az akku hibát, hogy nem látja hogy töltve van órák óta de csak visít ha lehúzom, hogy lemerült azt akkor nem látni)
- másnapi jelzés, és kérvényezés a cserére vagy pénzvisszafizetésre (mert hát azt mondták vásárlás előtt hogy ha hibás lenne akkor tudnak segíteni a szűkös idő alatt, pár nap múlva egy működő laptoppal kellett volna visszautaznia)
- mégsem tudtak (vásárlás után vagyunk! már a vásárló elégedettsége innen nem számít, csakis a hagyományos szerviz felvételi intézkedés volt elérhető)
- leadás után 8 !!! nappal mégiscsak visszaadják a pénzt mert a típus kifutott és cserélni sem tudják (hogy az a !"/%+/"+')
- természetesen már a típus máshol sem volt addigra kapható, tehát azonnal kellett másik típust választani úgy, hogy ha mégis van azonnal ki nem derülő hibája, akkor már az csak külföldön derül ki.)Na szóval röviden (de mégsem annyira röviden, ennyi). Nálunk ez a cég az előre mindent megígérve de hiba után mégis ridegen és érdektelenül hozzánk állva, telefont sosem felvéve, emailre csak nehezen válaszolva nagyon leírta magát.
Mondta volna, hogy inkább ne itt vedd meg mert ha baj van nem tudunk egy héten belül segíteni. Igaz, hogy nem vergődve hanem ember módjára próbáltunk velük kommunikálni.
Lehet ez volt a baj.
Ráadásul nem fővárosiak vagyunk és 2x kellett a cucc miatt felutazni (nem olcsó a benzin) ráadásul a repjegyet is át kellett tetetni mert időre nem volt még se gép se pénz.
Ja és a végén semmit nem ajánlottak, hogy esetleg barom válassz mást és mondjuk abból egy 10-est vagy 20-as elengedünk a kellemetlenségekért.Vissza on-ba.
Gapps infóm innen: http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/Latest_Version
Lehet hogy csak nincs frissítve rendesen, de itt 0828 van csak a cm7-hez. Lényegtelen amúgy, szerintem nem nagyon van benne nagy változás (a google appok frissítik magukat).(#36950) Nandivagyok: Nem kell, mert benne van. (Közben már le is írták hol).
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Eladó sorra került a defym. Ha valakit érdekel priviben várom a kérdéseket, ajánlatokat.
6 hónapos (novemberi) bayer lencsés, 2.2.2 hun rom van rajta jelenleg. Szervízbe nem volt, nem is volt szétszedve, garancia van rá, papírjai doboza mindene megvan. Nem karcos, nem törött, nem kopott, vigyáztam rá, nem előfizetésre lett vásárolva hanem feltöltő kártyával,t-mobilos ha kell azt is odaadom (bontatlan). Elvileg minden defy független, de a t-mobilnál lett vásárolva.üdv
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
RootRulez
félisten
Ez mondjuk itt jobban mutatna...
═════════════════════════════════════════
-
baal-amiga
senior tag
válasz Stauffenberg #36948 üzenetére
Nálam nincs ilyen jelenség. Állítgathatod a hálózatfigyelőben is a hozzáféréseket.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
kymco
veterán
Wajk féle 2.4.20-as rom van fenn, t-mobile a szolgáltatóm, és a napokban kellett volna egy mms-t kapnom, de nem tudtam fogadni. Elküldték más telefonról is, de így sem kaptam meg.
Amióta megvan a defy-m, most először volt szükségem az mms fogadására, fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj. Ez a rom hibája, vagy beállítási gondjaim vannak? Segítséget szeretnék kérni ebben.
Előre is köszönöm!www.refujvaros.hu
-
törölt tag
válasz RAiN91 #36961 üzenetére
El tudom képzelni, hogy rootolt telefonon, megfelelő fájlkezelővel meg lehet találni a parancsot, de ezt én is csak feltételezem. Mindenesetre, ha találsz ilyet, oszd meg a többiekkel, mert voltak már mások is, akiknek jól jött volna, ha meg tudták volna szüntetni ezt a makacs kijelzést.
Szerk: beázás témában a nicked egy ómen, úgyhogy ne is csodálkozz... Bocs...
[ Szerkesztve ]
-
Heimdallr75
őstag
válasz #71562240 #36962 üzenetére
Ismét kérlek, ne vezesd már félre, a defyban nincs vizuális hibajelző, erősebb a gyanúm (ha emlékeim nem csalnak) RAiN-nek volt párszor szétszedve, talán kijelzőcsere is, szinte biztos, hogy a szalagkábel vagy egyéb átvezetőnél van valami apró zárlat, esetleg a led lábai körül kéne nézelődni nincs e a beázásból fakadó rövid zár (por, rozsda stb)
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Koczka
tag
Üdv.
Dev tools, droidssh, dsp mania, spare parts, terminal emulation, torch, mire jók ezek a programok?
-
RAiN91
őstag
válasz Heimdallr75 #36963 üzenetére
Nem hinném, hogy a szalagkábelekkel van a gond, mert lecsupaszítottam az alaplapról mindent, ami szalagkábeles (LCD, digitizer), és úgy is világított, ha USB-n be volt dugva, vagy ha az akksi benne volt.
-
ko9
addikt
Üdv!
Ha csak az minél hosszabb készenléti idő, és a minél kisebb akkuhasználat a szempont, melyik a legjobb ROM Defyre?
Köszönöm a váalszt--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
nagyúr
Megjött az ùj 3500-as akku de kb percenként esik 1%-ot. Play-röl töltöttem egy kalibrálót de nem meritettem le csak megvartm mìg 100%-ot nem jelez. Meg még töröltem recoveryben a battery statsot. Most vagy szar az akku vagy nagyon nem jòl jelzi ki a rendszer. Wiui 2.4.20 van fent.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
Olyat olvastam xda-n, hogy lemegy 0%-ra de aztán még nagyon sokáig működik de arra nem számítottam hogy ilyen gyorsan lemegy... Majd még próbálok egy kalibrálás.:S
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Angyalpor
tag
Ez igy nem tunik tul hasznosnak, ha utana barmikor lemerulhet,noplane az energiagazdalkodasa sem lehet igy nagyon rendben... Milyen marka?
-
wukodlak
aktív tag
Ki melyik zenelejátszót használja?úgy is kérdezhetném melyik az amiben a legtöbbet lehet állítgatni,mert powerampot próbáltam,de nem igazán jött be.
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
nagyúr
válasz Angyalpor #36972 üzenetére
Most 40%-nál lelassult a fogyasztás, 90%, hogy a kijelzés a rossz. Meglátjuk mit bír és hogy lehet e valamit javítani a kijelzésen.
-
nethyrea
csendes tag
válasz nethyrea #36951 üzenetére
Lehetséges, hogy az érintőképernyő része meghalt a telefonnak, vagy ha az meghibásodik akkor a kijelző is meghal? Mert hiába telepítettem újra a romot, sbf-et, még mindig nem reagál az érintésre.. Minden más működik, csak így használhatatlan. A headsettel hangvezérléssel be tudok lépni a settingsbe, de onnantól már érintéssel kéne továbbmenni, ami nem lehetséges.
Van valami képernyőkalibráló amit bootloaderen keresztül fel tudok telepíteni és helyrerakja?Előre is köszönöm!
-
nagyúr
Francba. Mind1, vettem még mellé ugyanonnan egy gyárit is ha nem jönne be. Gondolkodtam, hogy új telót veszek, pl. ezt a HTC One S-t de aztán meggondoltam magam és inkább 15 euróért vettem ezt a 2 akksit. Majd inkább a Jelly Beanes google telót nézem meg.
-
Angyalpor
tag
Egy kerdes: gyari rommal a gyari bongeszo hibatlanul lejatszott minden videot. Miota az RC1 van,akadnak. Megneztem mas bongeszovel,ugy is. Lehet allitani ezen valamit? Nem minden,de egyes oldalakon igen. Pl. Youtube oke, de az indevideo nem...
-
Tex
senior tag
Ha SOC-os a Defy-d akkor [ezt] tudom ajánlani jó a fogyasztása és gyors. Nekem konkrétan a V2 jött be (a BT gondot megoldottam) és újból ez van a gépen. A V2.5 nálam nem akart play-ről telepíteni, most nézem van már V3 is.
Telepítés előtt célszerű egy billentyű apk-t az SD kártyára másolni, mert az sincs benne.
Fontos tudni 2x újraindul első bootoláskor és 3.-ra tölt be. Ha már 3x újra indult csak akkor kell bootloop-ra gyanakodni."Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
RootRulez
félisten
Tudjátok, hogy van ez a Tárcsázó gubanc, ha nem a gyárival nyitod meg a nem fogadott hívást, akkor nem tűnik el az értesítés fentről.
Erre ugye megoldás a Notigo, amit zipként recoveryből feltéve máris megy pl a móka egy exDialerrel is.
Arra lennék kíváncsi, ha eleve exDielrrel tenném fel az egyik nightlyt (azaz ott lenne a zipben a system/app mappában) Akkor eltűnne-e nem fogadott hívás értesítés alapból vagy megint kéne mókolni a notigoval hozzá?
Vagy netán ez a Notigo is annyit tesz, hogy átrakja a feltelepített exDialert a rendszer partícióra?
═════════════════════════════════════════
-
R19
senior tag
válasz TcMano #36985 üzenetére
Beragadó progik ellen nekem ez jött be:ES Task Manager [link]
Az "Ignore" listában engedélyezed az "alap" alkalmazásokat, ezeket értelmetlen leállítani, mert a rendszer újra indítja őket.
A többi felesleges appot - ha úgy állítod be - a kijelző kikapcsolásakor kilövi, így nyertem kb. 50 - 60 MB. + memóriát és az akksi idő is érezhetően jobb lett.
Tudom sokan ellene vannak a task managereknek, de sajnos az android memória kezelése hagy kívánni valót maga után.[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
-
tzl
senior tag
No, wiui-ról átváltottam CM9-re. Egyelőre tetszik, majd kiderül, hogy marad-e
-
Joke21
aktív tag
-
-
tzl
senior tag
Urak, infó kéne nekem. Epsylon féle cm9 ment fel, de csak a gyári böngésző működik. Sem a chrome sem az opera nem megy. Esetleg másik cm9-ben működnek vagy egyelőre csak a gyári használható?
-
somi52
őstag
válasz baal-amiga #36993 üzenetére
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
Lacopapi
addikt
válasz baal-amiga #36993 üzenetére
Kell,nem megy át a kép...
-
chab7
addikt
válasz Joke21 #36991 üzenetére
Egy HP típus volt, world garival pont ezért (pontos típusra nem emlékszem, a laptop topicban visszakereshető, akkoriban sláger volt a típus). Amit írsz az így van, ha már megvan a cucc egy ideje és úgy hibásodik meg, de nehogy már ha hibás akksival adják el akkor azzal meg kelljen várni hogy kiutazzon külföldre és ott intézze mikor már másnap jelezve lett az eladó cég felé, hogy hibás. Mibe lett volna vagy kicserélni (akár csak az akksit) vagy más típust adni még ha pénzt nem is adnak vissza (vége mégis ez lett csak épp már kiutazási idő után). Egy szónak is száz a vége, a cég elég piszkosul járt el hogy nem a vásárlót próbálta kielégíteni hanem magát védte - miközben ugyan mekkora bevétele van egy nap és meddig tartott volna vagy cserélni vagy pénzt visszaadni hadd menjen vissza külföldre az ügyfél elégedetten. Hát így ha újra itthon vásárol valamit majd, tuti nem náluk lesz.
Én is kereskedelemben vagyok és tudom hogy ugyan egy elégedett ügyfél nem nagyon mondja el másnak ha az, de egy elégedetlen az tuti mindenkinek el akarja.
És ez aranyszabály kellene legyen minden kereskedőnél, na de a mai világban csak a pofátlan profit a szabály. Ez a cég nem is néz mást, ezt meg is tapasztaltuk.
Na nem offolom ezzel tovább a topicot, ez már lefutott ügy amúgy is. Bocs mindenkitől a téma miatt.[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Tex
senior tag
válasz motodefy #36988 üzenetére
Ja pont azért írtam hogy legyen egy bill apk az SD-n mert nincs benne. (Google a barátod.)
Szóval szerzel egy keyboard-ot aztán play-ről azt töltesz amit akarsz, nekem pont ez tetszik benne.
A fogyasztásról :
Gondolom nem kell leírnom hol volt repcsiben. Nekem ez elég jó fogyasztás. Ez még a V2-vel volt, mert délután felraktam a V3-t eddig jó.[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...