Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Aktív témák
-
Mano_01
aktív tag
válasz Lacopapi #29652 üzenetére
Defyje van csak
[ Szerkesztve ]
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
Lacopapi
addikt
válasz kakukkmarci #29653 üzenetére
Tessék,nézd át őket : MIUI és CM7
Z0C!...miért is ne használhatnád,úgyis megspékeled a saját tapasztalataiddal is- nincs ezzel gond
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz kakukkmarci #29659 üzenetére
Valaki használja,ha jól emlékszem,ha szerencséd van,olvas is...emlékeim szerint nincs olyan hibája,ami miatt panaszkodtak volna,sőt dícsérték a .hu-s MIUI-kat. Én már nagyon régen tettem fel ilyent.
Más: eddig nem is tudtam,hogy a SEA-ban van panoráma funkció,csak át kell írni a build.prop-ban egy nullát egyesre. Mit mondjak,tökéletes,már ha nem remeg és hullámzik a kezed
[ Szerkesztve ]
-
Kopasz03
csendes tag
Van új CM9, 26 Feb Quarx!
http://quarx2k.ru/cm9-nightly-defy/
CHANGELOG
*Hw acceleration (buggy)!!!
*Wallpaper scroll
*Chrome now -partially- works.Defy - Bayer - CM9 ICS Quarx 0203
-
Sajátos
csendes tag
Sziasztok, tegnap felraktam a maniac féle romot, egy a bajom, hogy a settingsben hiába kapcsolom ki az autofocus hangját, az ugyan úgy van lenne valaki szíves megnézni, hogy nála is fenn áll-e ez.
A FuZZ_ féle Euroskank KANG-osban ez az opció hibátlanul működött.
[ Szerkesztve ]
-
Kopasz03
csendes tag
Jaja, sajnos nem sok jót írnak róla az xda-n.
De amilyen ütemben fejlesztik, hamarosan lesz ez még jobb is!
Egyenlőre nekem marad a Feb 24-es nightly, az bevált.CM9: kikapcsolt állapotban töltés alatt másnak világít az alsó négy gomb?
Nem értem miért pörögnek ennyire a Chrom-al, inkább foglalkoznának a kamerával...
[ Szerkesztve ]
Defy - Bayer - CM9 ICS Quarx 0203
-
w333
félisten
válasz kakukkmarci #29662 üzenetére
Én a WiUi 1.10.21 Stabil verziót ajánlom mert már hónapok óta ezt használom és nagyon megvagyok vele elégedve
Nincs fagyás ,fc ,bug stb. tökéletes és nagyon gyors, és az aksi használat is a legjobb
Új verziókat próbáltam de valahogy mindegyikben van valami hiba vagy bug stb. és ezért visszatértem ehez a vérzió-hoz ami atomstabil és a leggyorsabb isHa érdekel akkor itt a link: WiUi 1.10.21 stabil
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Vukmir
aktív tag
Lehetséges hogy nem Skate-et veszek hanem Defy-t.
Nos érdemes fizetni pluszt a Defy+ ért? (Angliából hozatnám)
Illetve milyen ROM-ot ajánlott rátenni?
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
hodostamas
addikt
Tegnap ~4 óra netrádió távol a routertől, a hang pedig kékfogon lett továbbítva, 20%-ot kért az akkuból.
-
Vukmir
aktív tag
válasz bruti01 #29671 üzenetére
Gyárival próbálnám ki persze, de pár nap után raknám rá a másik ROM-ot. Én valahogy ilyen vagyok. Routeron se volt 1 napnál tovább a gyári fw, ment rá openwrt
Meg láttam, hogy valamelyik ROM felhúzza 1ghz-ra a cpu-t. Ebből most valami hátrány van? Értem én hogy húzás, de mennyivel csökkenti az élettartamot ill. az aksi üzemidejét?
[ Szerkesztve ]
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
bruti01
őstag
-
Lacopapi
addikt
-
Vukmir
aktív tag
Óha, köszönöm a válaszokat
Akkor sima Defy lesz ha a "tudorok" azt mondják 1ghz-en nem lesz baja
Mert akkor a nagyobb aksiért nem fogok többet fizetni"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
domerator
veterán
válasz domerator #29627 üzenetére
Khmmm... lehet hogy csak nekem nagy jelentőségű a dolog... vagy nem voltam elég egyértelmű?
Mindegy, beírom még 1x... szóval:
A mokee romban a settings, üzenetek, zenelejátszó, hívóképernyő, stb. hátterét tetszőlegesen lehet változtatni. Arról a háttérről beszélek, ami az alap droidban és a cm7-ben fekete, az alap miuiban pedig fehér. A mokeeban ez bármilyen tetszőleges kép lehet.
Nem homescreen wallpaperről beszélek, hanem az alap háttérről.
Néhány példa:
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Lacopapi
addikt
válasz Vukmir #29682 üzenetére
Én magam is vagy egy éve 1100-on használom,még csak melegedés sincsen,nyugodj meg,emiatt semmi gond nincs.Az akksi egy kicsit nagyobb ugyan,de nem sokkal jobb az üzemidő, a mienk normál használattal 1,5-2 napot kibír folyamatos üzemben. De az egy naphoz jól meg kell nyúzni,az biztos.
-
R19
senior tag
válasz kakukkmarci #29659 üzenetére
Nálam pár napja még az előző / 2.2.17. / verzió fut nagy megelégedésemre.
Wiui-ról tértem át, ami egyébként jó volt, csak az akksi idővel nem voltam megelégedve.
Ez a Wiui-hoz képest egy light ROM - a telepítő is kb. 45 MB.-al karcsúbb - de minden megvan benne ami a napi használathoz és a tökéletes futáshoz kell.
Az eddigi tapasztalataim kifejezetten jók, érdemes volt váltanom. -
Shyciii
veterán
Valaki nemrég írta, hogy fura odlgot csinál valamelyik romja. 30% környékéről hirtelen leesik 15% környékére. Nos, most hogy pont ezen tartományban ügyködtem a telón, így láttam, hogy tényleg ezt csinálja nekem is. Wajk 2.2.24 Hybridnél is fenn áll ez a gond.
-
bruti01
őstag
válasz RootRulez #29678 üzenetére
leadtam a mamutban egy mobilboltba! nem volt egy ép porcikája se sajnos de erre nagyon vigyázok! ma vettem vastag bőrtokot 2 hét mulva meg érkezik az case mate!
[ Szerkesztve ]
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
Vukmir
aktív tag
Remélem 2 héten belül boldog Defy tulaj leszek
-
-
bruti01
őstag
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest