Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Aktív témák
-
törölt tag
Valódi megoldás csak a program törlése. Ha mindig leállítgatja az ember az appokat a task killerrel, akkor az appok egy részénél van esély, hogy egy ideig akceptálják az igényedet, és nem indulnak el olyan sűrűn. Léteznek startup killer appok, de a hatásuk nem sokkal több, mint a task killereké. Aztán vannak még ROM manager appok, azok egy kicsit hatékonyabban kezelik a kérdést, ha jól vannak beállítva.
Sajnos az Android arra van kiképezve, hogy minél több mindent elindítgasson, és az appok fejlesztői is sajnos általában rájátszanak erre. (Nyilván, mivel task killert alkalmazol, nem dőlsz be a marketingszövegeknek, hogy a te felhasználói kényelmed érdekében indítgat-cache-elget minden szart az Android.)
Próbálkozz ROM managerrel. Illetve érdemes még a gyári Task manager auto-end list-jébe is belerakosgatni ezt-azt-amazt. -
ottobacsi
tag
válasz Lacopapi #29387 üzenetére
jól megkavartad a választ! Nekem még egyenlőre CEE froyo van csak fenn, és így se megy, csak tölti be a csatornát de nem történik semmi....
Azért nem raktam még rá másik romot, mert egyszerűen nincs rá időm hogy megcsináljam, pedig már nagyon éget a vágy ....
Szeptember óta megvan a döfim, azóta minden hsz-t elolvastam itt, és már időszerű lenne hozzálátni. -
tarnagy
aktív tag
domerator
Hogy az ördögbe töltesz le arról a kínai oldalról?? Mire kell kattintani?
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
bruti01
őstag
hol lelhető fel a domerator féle procibeállitások?
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
TripleB
senior tag
válasz Csendeske #29406 üzenetére
Az Endomondo-t használtam tegnap és ma, nagyon gyorsan talált a gps jelet. A wifi stabil, nem szakadozik. stream-et még nem próbáltam, de a torrrent és a böngészőből letöltés folyamatos.
(#29410) somi52
Hová akarod átcsempészni?[ Szerkesztve ]
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
Shyciii
veterán
válasz Lacopapi #29412 üzenetére
Marketen nézegettem a top free-ket, és rögtön az elsőt kipróbáltam: TVGo Live TV. Ez még letölt egy plugint is, aztán már gond nélkül ment az m1, m2, meg jópár érdektelen csatornák mindenféle országban csadoros nőkkel együtt
De hogy mennyire normális program ez, azt nem tom. Nekem arra jó lesz, hogy ha melóban leszek mikor F1 megy, akkor ezzel tudom nézni. Más igényem nem nagyon van ezekkel szemben.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A defym tényleg nem szereti a miui wiui és társait. Felraktam a miui 2.2.24_signed-et. market kb 2perc használat után fc
-
bruti01
őstag
wajk cucca olyan gyorsan jön le mint a munkakedvem a munkahelyen!
[ Szerkesztve ]
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
becikem
tag
válasz Shyciii #29357 üzenetére
Hali! Én nyavajgok mindíg a mobilTV miatt. Amire én gondolok, az a T-mobile-os előfizuhoz járó mobilTV. Van vagy 15 csatorna, nagyon jó minőségű teljes képernyőre rakható és mind élő adás. Csak 3G-n jön, de nem számol adatforgalmat, mert az előfizetésben van 10 óra használat. Elő lehet kinlódni custom romokon is, de csak nagyon ratyi felbontásban megy. Ezt nem értem, hogy MIÉRT!?
-
natë
nagyúr
Kipróbálnám a Mokit, kérlek linkeljétek, mert semmi időm visszakeresni...
Olyan verzió kellene, ami nincs túlságosan megnyúzva, inkább magamnak nyúznám, de nincs vele különösebb gond és angolul tud. -
ottobacsi
tag
-
tarnagy
aktív tag
Valaki már fölvetette, hogy a legújabb WAJKIU miért 17-ei dátummal van.
Végül is ez 24-ei vagy sem?ÍAz optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
Sajátos
csendes tag
-
more
tag
rootolás közben lemerült a telefonom, nem kapcsol be azóta. van ötletetek mit lehetne tenni vele?
-
RootRulez
félisten
-
kanyazsombor
tag
Valaki meg tudná adni, hogy az újabb WajkIUIk (2.1... től) milyen minfree értékekkel mennek?
Ugy érzem a "nyíúlat" (by Tarnagy :-)) meg kell piszkálnom. Egyébként tetszik. És nem éhes jószág, bár ez még csak érzés.
Az eneergiatakarékos wifivel tettem fel. Hogy takarékos-e, azt még nem tudom, de működik szépen. Gps is renben. 80 mp alatt fix ablakból.
Lehet elhagyom a wajkot.Motorola Defy :)
-
beers
addikt
Hosszú ideig 7.0 CM volt a telefonomon.
Úgy döntöttem, hogy felrakok valami újat!
Nem volt összeomlás, alapjában elégedett voltam vele, de hajtott a kíváncsiság!
Felraktam ezt!
Minden elismerésem Wajk-é, nagyon ott van a cucc!
Teszt alatt, de eddig nagyon tetszik!
Minden megvan benne amit én használok!
Grat ![ Szerkesztve ]
M&N
-
VMatteo
őstag
Melyik az az alap 2.2-es Froyo amire ha telepítem a főzött ROM-okat a lehető legjobb lesz az akku használatom? Remélem értitek mire gondolok!
Tisztelet a Gépésznek!
-
mm89
őstag
válasz Davebowman #29377 üzenetére
van egy jól megszokott sémám ami eddig mindig jó volt wiui alatt
úgy lehet 2 hogy a dim levelt beállítod 2re és akkor az a lehetséges legkisebb, de 1re ne rakd mert akkor nem látsz majd semmmit és nehéz visszaállítani
Domi
nincs de rápróbálok!ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
Aktív témák
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest