Hirdetés

Aktív témák

• mumtaz

senior tag

Ma mukiztam egy sort. Úgy éreztem, hogy valóban kevesebbet eszik, viszont felrakás után sikerült azonnal FCzni a settingset. Meg még vagy 3x azóta.
    Viszont nincs konkrét összehasonlítás, mivel wajkiui-t és ezt közel sem használtam egyformán. Viszont ma a muki-t használtam egész nap. reggel 85%-os akksival indultam el és 3 órát GPS-eztem. Mire hazaértem, még 22%-os volt az akksi.
    Azért mondom, hogy nincs összehasonlítás, mert a wajkiui-t soha nem használtam még ennyit GPS-el. Azt hiszem, hogy jó lenne egy teljesen egyforma tesztet futtatni mind2 ROM-al.

Jó lenne, ha wajk kicsit kivesézné a mooke-t és rájönne, mitől ennyire jó. Mert kinézetre és használhatóságra nekem a miui jobban kézre áll. A mooke nem annyira, de ettől még jó ROM. Kíváncsi vagyok, hogy az, hogy 0.3-as verzió, az azt jelenti, hogy egy-2 adott rom változat azonos verzióival dolgozik, vagy mindig így fog ugrálni (0.3...0.4...stb), amikor a forrás romok verziója ugrik.

Egyébként rájöttem arra is, hogy az 1%-os ugrás az akksikijelzésben ugyan információnak teljesen jó, de lélektanilag....
    Töltőről lehúzva 20 után már úgy nézek rá, hogy "ÚRISTEN, máris 2%-ot esett..."

Aktív témák