Új hozzászólás Aktív témák

  • Deller2010

    tag

    válasz weinmaker #7967 üzenetére

    2001-ben vettem meg az első és utolsó mobilom szolgáltatótól (pgsm, Nokia 3310).
    Azóta van annyi webáruház, multi (MM, Tecsó, csirkés Tecsó, eDig), ahol akár 0%-os THM-mel, 8-15-18 havi részletre vehetsz telefont. A kínálat pedig végtelen, s készségesebben is szolgálnak ki, mint a Voda, vagy a Telenor.

    Jaa, a Telenor mobil ellátási problémákhoz: a MM-ban mondták, amikor kerestem telefont, hogy ami nincs, annak utána keresnek, rárendelnek, felhozatják Pestre bárhonnan viodékről, ahol van, csak náluk vegyem meg!!!! Mondta személyesen az osztályvezető. De kérnek max. 2 napot ehhez! :) Pedig akkor még egy Ft-ot nem költöttem el náluk, a Telenornak meg 10 éve voltam ügyfele, az utolsó években 2 előfizuval, havi 10-15.000 Ft-os számlákkal (2009-2010)...
    Annak idején spontán hívogattak a Telenortól, hogy vennék-e telefont náluk, mert ez-az van akcióban. Felsoroltam 5 típust, ami tetszene, na az éppen nem volt, vagy nem is lesz. A 2 év hűség mellé az ár horror volt az összes készüléknél, pl. a MM-ban 10-15%-kal olcsóbban megvehettem volna, sufni gsm-ben pedig akár 30%-kal olcsóbban is.

    [ Szerkesztve ]

    | regular IT guy |

Új hozzászólás Aktív témák