Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz vence #58039 üzenetére

    Tényleg azon csodálkoznak, hogy odavág az összes szolgáltató 14-15% áremelést, amikor már amúgy is 1,5-2 éve vérezteti az embereket a nagyon magas infláció és akkor majd mindenki békésen lenyeli ezt is? Nem fog senki olcsóbb megoldást keresni? Márpedig aki nekiindul olcsóbb havi csomagokat keresni, az rá fog találni a flottákra, ez is egyértelmű. Más nem is nagyon van.

    A FB-on olvasgattam a posztokat és magasabb fordulatszámra kapcsolt valóban a trükközés az emelés után, hogyan kell yettelesnek a flottába menni, ez gondolom csípte a szolgáltató szemét, mert feltételezem, hogy ezt látták.

    Az adatforgalom egy érdekesebb kérdés, mert maga a yettel döngeti a mellét, hogy milyen jó hálózatot épített, ahol az 5g is sok helyen működik. Az tényleg meglepetés nekik, hogy magasabb sebesség mellett nagyobb lesz az adatforgalom? Illetve minek vagy kinek építik a hálózatot, ha nem akarnak nagyobb adatforgalmat? Eleve ott kezdődik, hogy nem nyúlnak a forgalmi korláthoz, se flottában se a publikus csomagokban. 5g -vel seperc alatt el lehet fogyasztani a szűkös keretet. csak egy speedtest mennyit kér :)

    A KÜF ugye azért tett erre még egy lapáttal, mert elkezdte árulni a jóáras tv előfizetéseket, amikhez nyilván korlátlan mobilnet kellett. Néztem is, hogy miért nem a yettel tv-jét árulja, nade mindegy. Engem nem érintett, de a KÜF adatforgalmát el tudom képzelni, hogy megemelte, nem is kicsit mert elég népszerűek voltak ezek a tv előfizetések.

    juve600: dehogynem tud, ha sikerül nekik egy jobb ár/érték arányú szerződést kötni máshol, akkor garantálom neked, hogy a tagok nagy része átszerződik oda, kivéve ha voda lesz az új szolgáltató, de sokakat az se érdekel. Ráadásul a KÜF tényleg jó volt adminisztrációban, mindenben segítettek, gördülékenyen ment minden. Vodától mentem hozzájuk már sok éve, előtte meg tkomtól vodához, az borzalmas tortúra volt, a KÜFös váltás meg simán ment. Sok KÜF tag még kicsit drágább csomag esetén is váltani fog szolgáltatót, mert sokat számít a korrekt flotta kezelés.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák