Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Szerintem ha csak simet hozol ki nincs is hűség.
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz Viktor0610 #55206 üzenetére
Buum csomagra van? Az appban hol látom, hogy van-e hűségem? Igazából mindegy, csak a kíváncsiság
-
mucsgyver70
aktív tag
-
Pent
csendes újonc
Vida
-
MODERÁTOR
-
op9
aktív tag
Sziasztok,
Jelenleg Yettel-es vagyok, és a KÜF-be szeretném vinni a számom.
Ha jól tudom, akkor 6 hónapra át kellene mennem mondjuk egy telekom-os flottába, és akkor mehetnék a KÜF-be. Van erre valami "bejáratott" flotta? Nincs nagy igény, csak min. 2GB net, meg talán 50 perc lebeszélhetőség a lehető legolcsóbban.Köszi!
How Bad Do You Want It?
-
MODERÁTOR
-
op9
aktív tag
válasz Mikulásbá #55213 üzenetére
Köszi szépen!
Végülis nem is olyan rossz. Bár a neten 990Ft-ért hirdetnek 2GB/40 perces csomagot, de számhordozással már az üzletbe kell bemenni, ahol meg ha jól látom 1990 lesz.
Csak ha már úgyis váltok, és a flotta biztosan kedvezőbb, ezért gondoltam.How Bad Do You Want It?
-
op9
aktív tag
Tavaly júniusában ezt az információt kaptam:
"A számhordozás véghezvitele csak abban az esetben lehetséges, ha a jelenlegi szolgáltatója nem a Telenor Magyarország Zrt./Yettel Magyarország Zrt. és hűségidő nem köti a jelenlegi szolgáltatójához."
Konkrét csomagról nem volt szó.How Bad Do You Want It?
-
z67
őstag
Ebből mire következtetsz?
Az általad idézett mondat meg ott sántít hogy miért is kellene hordozni, abszolút nem erre a szitura való.[ Szerkesztve ]
-
op9
aktív tag
válasz 4Grider #55218 üzenetére
Értem, h általános válasz, és ezek után direktben rá is kérdeztem, h:
"Érdeklődni szeretnék, hogy milyen lehetőségeim vannak, ha jelenleg is a Yettel-nél vagyok, és szeretnék számhordozással váltani?"Válasz:
"Sajnos a számhordozás ebben az esetben nem lehetséges.
Új számot adhatunk."How Bad Do You Want It?
-
4Grider
nagyúr
-
op9
aktív tag
válasz 4Grider #55226 üzenetére
Köszönöm szépen!
Tudom, h csak szolgáltatók között létezik számhordozás, pont ezért kerestem, h mondju telekomnál milyen flotta van, ami nem hűségidős, h majd onnan váltsak vissza.
Bár meglep a válaszod, h ezt a KÜF ügyfélszolgálata miért nem említette...[ Szerkesztve ]
How Bad Do You Want It?
-
-
kissg620
tag
Sziasztok! Új KÜF flotta számot miért nem tudom hozzáadni az egyéb meglevő yettel flotta számok mellé a webes yettel fiókon belül? BUMM csomagban mekkora lehet a mobilvásárlásra költhető keret? (amúgy az FB KÜF felületen ahányszor kérdezek, valahogy sose megy át a cenzúrán)
-
op9
aktív tag
Ne haragudj, ha úgy tűnt, h nem érdekel a válasz, csak úgy értettem, hogy az általad javasolt megoldás az lenne, h ne hordozzam a számomat, és akkor máris lehetek KÜF-ös.
De ha lehet Yettel-esként KÜF-ös lenni, ahogy akkor már ketten javasoljátok, akkor megpróbálom. Csak érthetetlen, h tavaly ezzel az óhajommal miért "hajtott el" maga a KÜF.How Bad Do You Want It?
-
TMhun
tag
Sziasztok!
KÜF-nél adatmegosztó SIM kártyát hangalapú csomag mellé (pl. Aktív) is igénybe lehet venni, vagy csak az adatcsomaghoz?
-
Vangelis
félisten
Üdv srácok. A vida flotta 4990ft os korlátlan netnél van jobb cucc? Vagy az mit tud pontosan?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
kekedi
senior tag
A KÜF belépéshez hozzászolnék, csak hogy tiszta legyen.
Igen a Bumm nal írt "csak szamhordozassal lehet igenybevenni" félre érthető.
Lényeg.
A Bumm ba csak szamhordozassal lehet belepni.
Az összes többi csomagba új számmal és számhordozassal.
Ha elinditjatok a regisztrációs felületet, nincs opció kijelölni a yettel szolgáltatót (mint jelenlegi szolgáltatót).Egyes egyedül Yettel feltöltős kártyáról lehet belepni, ha az legalább fél éve aktív. (Kivéve a Bumm csomagba)
Vagy
Fél évre atmesz másik szolgáltatóhoz.
Az hogy valaki át megy 1 hétre másik szolgáltatóhoz aztán vissza és ezt az ügyintéző nem veszi észre,annak szerencséje van.
De yettel elofizetesből nem lehet átmenni Bumm ba.
Ha igen, kíváncsian várom a megoldást.Üdv
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
Topikgazda
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- PlayStation 5 (PS5) Slim 30th Anniversary Limited Edition
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- HASZNÁLT GYÁRI APPLE WATCH ULTRA 49MM ÓCEÁN SZÍJ KÉK
- Eladó 11db ddr2 memória, és 8db ddr3 memória
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest