Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
IQpro-nak hogy kellene utalni?
Számla nem jött meg, kaptam emailban egy díjbekérőt helyette, de azon csak egy 12 jegyű számlaszám van, ezt nem tudom megetetni a bankkal.#?*@&!
-
LámaZ
addikt
válasz r6man123 #22544 üzenetére
Nekem sem világos a számla, amit kaptam.
Olyanok, mint a pincérek: a dátumot is hozzáadják a végösszeghez.(#22542) KILLERLALA
Ezek a fiatalok minden hülyeséget kitalálnak.(#22551) zeon.hu
Az a számlaszám teljesen jó. (OTP 11731001-20706966-00000000)[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
MODERÁTOR
-
kory24
őstag
válasz zeon.hu #22554 üzenetére
Nem lehet, hogy a 1173 4 számjegy valahogy lemaradt a 11731001-20706966 (-00000000) számlaszámból, és ezért kezdődik neked 100-al és 12 jegű 16 helyett?
Nekem ez van e-mailben:
OTP 11731001-20706966-00000000 (a közlemény rovatba kérem a telefonszámot feltüntetni).
És eddig is erre a számlaszámra utaltam. (el van mentve netbankban partnerek közé)
[ Szerkesztve ]
-
Bagira01
veterán
válasz cincinatus #22516 üzenetére
Remek, èn is most látom. Nem az az 500Ft, de a mobilnet is elèg gyatra minőség, ha már emelnek akkor adnának legalább 200mb netet jobb minőségben.
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
taip
senior tag
válasz cincinatus #22553 üzenetére
Akkor én nem írok.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
zagloba
aktív tag
Engem számlára sem méltattak! ☺
-
KILLERLALA
tag
Én ma kaptam az elsőt !
Értelmezni mondjuk nem tudtam minden részét, de ez az én hibám !
Csatlakozáskor betoltam bruttó 2500 HUF (09.06)
Ma jött bruttó 1100 HUF (09.28) utaltam is melegében !
Közben volt sim tiltás, új sim küldés-aktiválás, tehát kicsit döcögősen indultam be !
A következő bruttó 1695 kell hogy legyen, ha isten is úgy akarja !
Azt mondom, nincs náluk jobb ezen a téren !
Hasít a net, és ez a lényeg ![ Szerkesztve ]
-
csanady97
tag
Sziasztok!
Most járt le 28.-án a hűségidőm a Telenornál. Smarttarifa 2-ben vagyok de váltani szeretnék de már csak MyTariffra lehetne ami nem tetszik a internetkorlátozás miatt. Tudnátok ajánlani egy jó flottát lehetőleg olyat amin az én nevemen marad a szám és olyat ami havi 4500 Ft-nál nem több és van hozzá mobilnet. Jó lenne ha Telenoros lenne mert függő a telefonom, de azért más szolgáltatóknál lévő flották is érdekelnének. -
nimfas
addikt
Pedig jó a számlaszám... 117 (OTP) a kezdete
-
csanady97
tag
válasz DrBubo77 #22569 üzenetére
Ha a lebeszéltem a keretet akkor utána emelkedik a percdíj, valamit a maxi csomagban a 60 db sms ingyen van és a 61.-től kerül 25,4 Ft-ba? A telefonszám a saját nevemen marad és kell 2 éves hűséget kötni?
Lehet közben csomagot váltani (miniről maxira)?[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz csanady97 #22571 üzenetére
A percdíj fix, nem emelkedik. Nekem is maxi van, de csak 40 sms ingyenes, utána 25,4 Ft.
Két év hűséget kell aláírni, de a neveden marad a szám. Kapsz egy papírt és azzal mész be a Telenorhoz, te nevedre kerül a szám, jelszót állíthatsz be az ügyfélszolgálathoz.
Kisebb csomagról nagyobbra lehet váltani.[ Szerkesztve ]
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
zeon.hu
nagyúr
Másnál megy az IQpro net?
Hajnal óta semmi.
(Nem eszköz hiba, mifi és két telefonnal próbálva)#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Akkor passz...
Éjfél után még jó volt, fél 6-kor már nem.
Üfsz meg nem veszi fel a telefont.#?*@&!
-
h.kalman
csendes tag
Valami hasonló netes problémával vagyok én is ....
Dpi előfizetés és a lassítás után a net egész elfogadható volt de most éppen hogy működik. lehet a tegnapi hypernet nap után ma hyper lassítás van ? -
Lenovo spec.
csendes tag
Sziasztok!
Iqpro adat simmel,hogy lehet mytelenor fiókot létrehozni? -
Arcképgyáros
Van olyan T-s flotta ahova be tudom vinni a saját számom?
Nem nagyon ismerem a flottákat, de mostanában elég sokat telefonálok és elgondolkodtam.
-
kory24
őstag
válasz Lenovo spec. #22581 üzenetére
Szia. Sztem nem lehet, vagyis vállalatit igen, de ott semmi nem jelenik meg..
Okostelefonon van my telenor alkalmazás, abba be tudsz lépni, láthatod fennmarado adatkeret
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz csanady97 #22582 üzenetére
A legköltségkímélőbb megoldás:
Rendelsz egy Vodafone SIM kártyát 0 Ft-ért. Aktiválod az oldalukon, majd kéred a számhordozást. Miután megtörtént a hordozás, már lehet menni a Telenorhoz szerződést kötni.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz csanady97 #22582 üzenetére
Én is pont most hordoztam, ezért friss az infóm. T-mobile-hoz ne vidd, mert 30 napig nem tudod onnan elvinni. Vodafone-hoz menj, 500Ft a SIM kártya, 3000Ft a minimum feltöltés, ezért kapsz egy vodás számot, amit 3-4 nap alatt átírnak a hordozott számodra. Előtte is él a kártya, de a rajta lévő szám fog élni. Ha átállt, akkor már a régi számod lesz vodás. Ekkor tudsz bemenni a telenorhoz a flottától kért engedéllyel, amit postán küldenek el. (Előtte e-mailban le kell írni nekik a neved, szül. hely, időt, lakcímedet, és (ha van, de mivel számot hordozol, ezért van) a telefonszámodat.) Kiválasztod a csomagot, és pár nap múlva a vodás kártyát elfelejtheted, a telenortól kapott SIM fog működni. A vodafone-hoz hordozást megcsinálhatod online is, de ezt nem próbáltam...
DrBubo77, Bakker, ez kellett volna nekem is, de most már mindegy. Ilyenkor viszont voda-telenor időszak alatt nem tudsz telefonálni...
[ Szerkesztve ]
-
zagloba
aktív tag
1 hónapja van iqpro 4GB-os netem! Ma jött az SMS, h 80/-ot elhasználtam! Megnézem 140 MB-nál tartok! Tényleg meghajtották tegnap a rendszert! 😑
-
Lenovo spec.
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem kézhez az IQpro-s adat simet és elég gyér a net...(korlátlant 150 MBps-at rendeltem) fel kell hivni valakit,hogy aktiválja vagy később jobb lesz? Köszönöm a segitséget -
LámaZ
addikt
válasz -ZeeZee- #22592 üzenetére
Ennek a sok bohóckodásnak mi értelme van?
Ideviszed, odaviszed... próbálom kihámozni belőle a logikát, de nem megy (nekem).
Azért van, hogy megtarthasd a számodat? De azt írod: „a vodás kártyát elfelejtheted, a telenortól kapott SIM fog működni”Kutya legyek, ha értem az egészet.
Legyen minden jó!
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
A topicban írtak alapján év elején a Zasszony és én is a DPI flottába léptünk. Igazándiból nekem is, és neki is bejön. Egyetlen hiba van vele, hogy néha hamarabb fogy el a 200MB net, mint aktiválják (mert az a számla zárás után 2 nap).
Az a kérdésem, hogy az ALFA 11-be érdemes lenne e átlépni főleg a net miatt? Egyáltalán mennyire bonyolult telenoron belül átvinni, egyáltalán engedik-e?
Köszönöm a válaszotok.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
LámaZ
addikt
válasz DrBubo77 #22596 üzenetére
Na, jó, DE: ha a régi telenoros számot nem tudod bevinni a flottába, akkor mi értelme egy új vodás számot kérni, hisz a flotta is ad új számot? Nem mindegy?
Vagy azért kell a vodás új szám, hogy adott esetben ki is tudd vinni, mert a flottást nem lehet kivinni? De azzal megint macera lesz. Akkor nem egyszerűbb majd a kilépéskor venni egy vadiúj számot?[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
-ZeeZee-
senior tag
Szeretném, megtartani a 16+ éves számomat. Ennyi. IT-hez nem lehet telenoros számot bevinni, ezért marad a cibálás oda, majd vissza. Ha neked nem kell a régi számod, akkor felesleges ez a lépés. Én viszont ragaszkodom hozzá. Egyéni problémám, ez van, szeretem magam szivatni.
(#22598) LámaZ
Nem értem mit nem értesz. A vodás is a saját számom, mert oda hordozom. Majd onnan vissza a telenorhoz. (Megjegyzem 30-as előhívójú a szám...)
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
Topikgazda
Miért kell a Vodás szám?
A Vodafone-nál úgy működik a számhordozás, hogy a vásárláskor kapott SIM kártyán van egy 70-es szám, ami addig működik, amíg sikeresen végbe nem ment a hordozás. A hordozás megtörténte után ez a 70-es szám már nem lesz elérhető.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest