Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz anorche1 #63047 üzenetére
Próbáld ki fehér vezeték nélkül. Vagy jó lesz vagy nem Sokat nem tudsz tenni.
Nekem a PSP akksija úgy ment tönkre, hogy a 3. kivezetés romlott el az elektronikán. Az akksi egyébként jó volt, de a PSP úgy érzékelte, hogy le van merülve."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
pikszel
addikt
válasz WildBoarTeam #63052 üzenetére
Őket én is tudom ajánlani, annak ellenére hogy modortalanok, nem képesek felvenni egy rendelést és ugyanannak a hamburgernek minden alkalommal kissé más az íze és összetétele. A húsba viszont nincs beledarálva minden szecska és szója.
Kipróbáltuk az Ady hídnál nyílt új hamburgerest. Hát nem is tudom. A buci meg volt grillezve, de hideg volt és az a fajta, ami feltapad a szájpadlásodra, valamint az egy nyamvadt bacon is puha volt, nem ropogós.„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz pikszel #63055 üzenetére
Nekem is voltak már velük gondjaim, de eddig mindig korrektek voltak (pl.: gigát számolt fel óriás helyett, de még a futárral elintéztük.). Sőt egyszer reklamáltunk SMS-ben, hogy nem azt kaptuk, amit rendeltünk, erre a következő rendeléskor mellétettek pár palacsintát ajándékba és elnézést kértek.
Mondjuk pizzára is vártam már 3 órát
[ Szerkesztve ]
blabla
-
mycso
veterán
válasz WildBoarTeam #63052 üzenetére
Hamburgerből még a HotCity-t ajánlanám.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
pikszel
addikt
válasz WildBoarTeam #63056 üzenetére
Hát igen. Én bementem a fiammal és kértünk neki egy hotdogot ketchup nélkül, erre kaptunk egyet azzal , viszont ott helyben adtak egy másikat is. Viszont én éreztem magam rosszul, hogy hátul ment a kiabálás...
A másik az volt, hogy rendeltünk volna pizzát a Búza téri helyükről és 2 óra kiszállítási időt mondtak, mert a futár vidéken járt..10 perc alatt lesétáltunk.@Ereshkigal: ilyet még nem tapasztaltam, de az is tény, hogy ~ kéthavonta fogyasztok gyorskaját.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Gyíkac
aktív tag
hi, keresek
Minimim 500 W-os tápot
Irány ár : max 8000 HUF
kitétel: ne legyen egy ezeréves ütött kopott táp. a feszültségek rendben legyenek. Nem kell moduláris.
Valami normálisabb márka.
Ajánlatokat Priviben.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Sziámi kislány cicát vennék. 8-12 hetest.
Aki tud írjon, köszi
-
Gabir
aktív tag
válasz WildBoarTeam #63056 üzenetére
Pedig ugye íratlan aranyszabály, hogy szakáccsal és pincérrel nem hernyózunk
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Tud valaki maszekba lezer vagy vizvagoval kivagatni egy tenyernyi (~100x100) meretu ~5mm es fem (alu, s235, savalo, rozsdamentes ... mindegy) lemezt?
Lang vagy plazma (max finomplazma) nem jo mert apro furat/oval (bar utolag is ra lehet azokat rakni) is lenne rajta
Autocad rajzot adnek hozza.Elore is koszi
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
válasz Spancer RE #62920 üzenetére
Ide vittem végül, nagyon pozitív élmény volt, úgyhogy köszi az ajánlást. Teljesen profin lebonyolították, mikor odaértem már kint várt a szervízes, vitte is hátra a kocsit, bent a papírmunka után egy bőrfotelben várakoztattak kereken 1 órát és még egy remek kávét is kaptam mellé. Mindez volt így 19990, ajándék mosással (bár ezt nem kértem, mivel szakadt az eső). Semmi gond nem volt, pedig egy 14 éves autóm van, mondjuk rendben van tartva.
[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
155/70 R13 téligumi szettet keresek lemezfelnivel együtt Suzuki Swiftre
- Árad -
-
Gabir
aktív tag
-
detroitrw
addikt
-
üszök
őstag
Mennyi manapság Miskolcon egy hideg vizes mellékmérő csere?
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Diokhan
addikt
Sziasztok!
Nincs esetleg valakinek 2 db 4 gigás DDR3 laptop memóriája eladó? 1066Mhz kellene, és esetleg az árba be is tudná számítani az én 2db 2gigás modulomat? MacBook pro-ba kellene.
A privátot hamarabb látomAzt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
veterán
válasz WildBoarTeam #63086 üzenetére
Toluk kell idopontot kerni es kuldenek szerelot.
Everybody lies.
-
gvass
tag
A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval. - Winston Churchill
-
alufelni
tag
Gondoltam hátha érdekel valakit :
Nokia 2220 slide Telenor függő. Töltővel 2500FtSamsung GT E2550 (fóliás kijelző,nagyon patent állapot,töltő,adatkábel,) T-mobile függő 4000Ft
Sony xperia E (T-mobil függő,karcos ,melós telefonnak használtam,töltő nélkül alkatrészáron ) 3500Ft
Nokia 6300 független,töltővel 3000Ft , Nokia 6680 töltő nélkül (szép állapot) 3000ft
Miskolcon személyesen megtekinthető átvehető. Csere érdekel.
-
üszök
őstag
Kösz mindenkinek.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
vrmus
csendes tag
Az a baj a prémium előfizetéssel, hogy magamból kiindulva az itt töltött 10 év alatt már hozzászoktam a lap-család furcsaságaihoz, "törvényeihez"; nem igényeltem az újításokat. Szvsz akik megszokták a "régi" felületet, azokat nehéz rávenni arra, hogy olyan dolgokért adjanak akár egy forintot, melyből nem profitál pluszban sem szakmailag, sem anyagilag.
Ötlet (már volt említve): igazán szakmai topic-ok (pl. hálózatok, op.rendszerek.. stb.stb) esetén CSAK prémium tagság esetén kaphatsz választ kérdésedre. Ketté kell választani a fórumozókat. Ha szakmai expert-re van szükséged a fórum keretein belül, azért tegyél annyit, hogy kiváltod az amúgy nem sokba kerülő prémium tagságot! Erre még én is vevő lennék.
-
Bull Boss
őstag
Nincs valakinek egy eladó felesleges külső sata háza?
-
vrmus
csendes tag
válasz Depression #63093 üzenetére
"még"...tessék?
-
Diokhan
addikt
válasz alufelni #63089 üzenetére
Jó újra látni ezeket a készülékeket. Ezelőtt sok évvel ölni tudtam volna egy olyan Symbianos Nokiááért!
(#63085) Diokhan: - Erre senkinek nincs válasza?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Depression
veterán
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
sutykuru
aktív tag
válasz Depression #63099 üzenetére
Korrekt lenne, ha a 628 898 regisztrált tagnak köze lenne a valós felhasználók számához.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest