Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elistvan
őstag
Találtam pár p4 és amd procit, illetve egy zsírúj műszerész csavarhúzószettet a bazárba.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Ha valakinek érdekes lehet főállású takarító állás az Obiban, az írjon rám privátban. Munkaidő elvileg 8-16. Fizu: 110-130 között. Kezdés azonnal lenne.
Nem dolgozom ott, így nem tudok nagyon részletes infókkal szolgálni, csak megkértek hogy kerítsek valakit minél előbb.
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Valakinek nincs véletlen ingyen elvihető kismacsekja,vagy nem tudtok olyat akinek van?Tiszta hülye aki nem normális
-
üszök
őstag
válasz Wiz Khalifa #62498 üzenetére
Jött is 6 előtt mentem robogóval hátizsákkal.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
üszök
őstag
válasz Wiz Khalifa #62505 üzenetére
Már nem is számitottam ma rá,Bükkbe készültünk de megint elmaradt, a drón fontosabb volt. Holnap viszont délelőtt ráérek.
-
bnorci71
addikt
Keresek!
Iphone 5s-t max 65e feketét függetlent
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Netezős konfigot keresek egy ismerős számára 20...25k magasságában (csak komplett működő gép, bill, egér, hangszóró, monitor, egyéb csicsa nem kell) viszont Win7-hez driverek legyenek hozzá elérhetőek
Ajánlatokra ahogy időm engedi fogok reagálni
read-only mode on the forum
-
üszök
őstag
válasz WildBoarTeam #62516 üzenetére
Az aszfalt útra gondoltam. Voltam már erdőben robogóval,volt amelyik bírta.
-
üszök
őstag
válasz Pttypang #62518 üzenetére
Ez így ebben a formában nem igaz. A robogók 90 százaléka alkalmatlan az erdőre,még a vizes fűvel is nehezen birkóznak meg. Volt Malaguti Crosser az egész jól elvolt könnyebb terepen. Frankó olajos első teló,központi hátsó,bütykös gumik.
-
üszök
őstag
válasz Pttypang #62520 üzenetére
Bocsi. Ott tényleg minden elmegy,csak széthullik az úton.Nyár elején voltam fent, a Mályinkai elágtól volt ahol lépésben kellett menni olyan sz@r volt az út. Pedig lehetne ott is veretni rendesen mint Eger felé. A széria 50-ek nem nagyon bírják az emelkedőt,30-40 a meredekebb részeken. Ezért kell nagyobbal menni.
-
Potzee
addikt
-
Jarod1
addikt
Eladó működő képes 60 gigás SSd je valakinek nincs?
-
gaben1117
senior tag
válasz gaben1117 #62502 üzenetére
Senki?
Ha valakinek érdekes lehet főállású takarító állás az Obiban, az írjon rám privátban. Munkaidő elvileg 8-16. Fizu: 110-130 között. Kezdés azonnal lenne.
Nem dolgozom ott, így nem tudok nagyon részletes infókkal szolgálni, csak megkértek hogy kerítsek valakit minél előbb.
-
wwenigma
Jómunkásember
Eladó egy Tronsmart TS-WC3PC 42W töltő (1xQC2.0+2x5V2,4A USB) [link]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
elistvan
őstag
9Ah 12V UPS-akkut hol találok Miskolc környékén olcsón? (Illetve egy 6,4Ah 12V is érdekelne.)
Szokott valaki itt zenéket készíteni?
Ha igen talán páran ismeritek a DSK Instrument free vst hangszereit.
A teljes verziót szeretném kipróbálni SF2 vagy SFZ formátumban. Kalózkodni nem szeretnék, gondoltam mást is érdekel. 25 dolcsi lenne a 690 hangszer átutalással. Ha többen lennénk oszlanának a költségek (pl: 5 embernél csak egy ötös per koponya). Megrendelem, feltöltöm valamilyen tárhelyre a vásárlók pedig megkapják a privát linket tőlem.
Itt lehet a demót meghallgatni:[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
caprine
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy apró kérdésem. Van egy 2TB 3,5” WD Element külső HDD-m. Kölcsönadtam, most hogy használtam volna derült ki hogy elromlott. A külső adapter, és a WD green HDD rossz, a keret elektronikája viszont meguszta, azt másik táppal és HDD-vel tudom használni.
A kérdés tök egyszerű, szerintetek mennyi az esélye annak, ha veszek egy ugyan ilyen típusú HDD-t és átrakom az elektronikáját, hogy működni fog??? Csinált már valaki ilyet közületek?
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
Bull Boss
őstag
Olcsó üzleti notit keresek. IBM, DELL, HP bármi jöhet, csak massziv legyen és az akksi birjon valamennyit
-
XmoD
senior tag
Keveset használt megkímélt,profi (nem erdőben használt) 2 éves Sthil FS 350 fűkasza eladó. Damilos és késes vágóval.
Megtekinthető jövőhét hétvégétől Nyíregyházán.
Kisebb gépre váltás miatt lett felesleges. Irányár 110 ezer.
-
Gus
aktív tag
Urak! Szükségem lenne egy asztalosra viszonylag kis munkára,
A sztori lényege, hogy panelben lakom, és a fürdőszoba és a WC ajtaját szeretném kicserélni egy előszoba festéssel egybekötve. A gondom, hogy a fal 4 cm vastag és ilyen ajtó nem létezik. Viszont az OBI-ban van olyan ajtó ami méretre jó lenne (68cm széles), nem is drága, csak át kellene alakítani, hogy a planelbe be tudjam szerelni. Hosszában el kell vágni a keretet és az egyik oldalát utólag fölrakhatóra alakítani. Ismertek olyan mestert, aki ezt nekem megcsinálná?
Köszi. -
Penndragon
tag
Lehet én értettem rosszul amit caprine írt, de szerintem nem a HDD elektronika ami túlélte hanem a küldő ház elektronikája. És akkor egy HDD cserével simán megy a dolog. Ha viszont HDD elektronika cserét akar akkor tényleg csak adatmentésre alkalmas, a fentebb leírtak miatt.
[ Szerkesztve ]
A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Penndragon #62543 üzenetére
A keret elektronikája élte túl, és azért venne egy ugyan ilyen HDD-t hogy a jelenlegi HDD-t tudja használni, gondolom az adatok miatt.
Én ezt vettem az írásából ki.
Smoke some weed nigga!
-
Bull Boss
őstag
Még mindig keresek egyszerű szobai tv antennát amivel bejön a Mindig Tv
-
gabesz78
tag
"Elképzelhető, hogy a Computerek a jövőben nem nyomnak majd többet 1,5 tonnánál." (1949, Popular Mechanics)
-
Jarod1
addikt
Akinek kell
baró cuccok,
Szerdáig leszek Miskolcon [link]kérésre küldök képet.
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
addikt
TP link 642 wifi router, táppal, működőképes tokkal vonóval egy ezresért vihető..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest