Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz LaciMc82 #63547 üzenetére
pedig ez ilyen volt egy határidő nem fizettél felszólít
Axa bank 6CHF volt egy felszólító levél és határidő után 2 nappal már postázta
Vodafone 3nappal a lejárat után küldi az e-mailt, 5-6nappal lejárat után a levelet ami X forint, pedig céges flotta ügyfél vagyok, de a rendszere ilyenELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
sutykuru
aktív tag
A tapolcai Freshdentalról van valakinek tapasztalata?
-
sutykuru
aktív tag
válasz WildBoarTeam #63553 üzenetére
Köszi, mennyibe került Neki a gyökérkezelés?
-
sutykuru
aktív tag
válasz WildBoarTeam #63555 üzenetére
Köszi.
-
benvolio
őstag
Tudtok itt helyben olyan boltot ahol Xiaomi telefonhoz lehet szilikon tokot venni?
Üdv! -
benvolio
őstag
válasz WildBoarTeam #63560 üzenetére
És tényleg, köszi! Rá se kerestem itt, mert azt hittem csak univerzálisat árulnak, pedig itt vettem a telefont. Korábban Prestigio-hoz kerestem náluk, na ahhoz nem volt és így maradt bennem, hogy itt nincsenek.
[ Szerkesztve ]
-
WildBoarTeam
senior tag
-
benvolio
őstag
válasz WildBoarTeam #63562 üzenetére
Jaja, de lehet netes rendelés lesz máshonnan, mert amelyiket néztem máshol, az náluk nincs.
-
Spancer RE
aktív tag
Sziasztok!
Van 4 db 195/60 R15 2016. 25. heti gyártású nyári gumim.
Öreg, de profilja még van egy kicsi. Ha valakinek utánfutóra vagy akármire jól jönne, az írjon bátran!
Sör+csoki kombóval megvesztegethető vagyok. -
adatfalo
senior tag
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Valaki aki ismer és tud a környéken, akár egész Borsodban olyan szakit, aki ABS vezérlőegység javításában otthon van, kérem ne tartsa magában. A gépjármű amiről szó van egy 2006-os Ford Fiesta.
Előre is nagy köszönet!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
Gabir
aktív tag
Üdv,
- Philips HD-s beltéri kábelTVhez (Digihez is) - 4500Ft
- Philips vez.nélküli fejhallgató újszerű dobozában - 8000 Ft
- Pyle trapézláda (Red Label széria, 30cm/800W) - 13000FT
- Devolo powerline szett (3db egység - 85Mbit) - 5500 Ft
- JBL 5.1 szett (Sub140), 5 db szatelit - 32000 FT
Érd. priviben, e-mailen.
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Vettem a Lidl-ben egy ilyen karácsonyi ledes izzósort 3 ceruzaelemmel megy. 1 hetet birt ki, már vibrál az egész (új elemmel is...) Ezek mind ilyen gagyik? Vagy ilyenkor mi megy tönkre bennük?
-
PLaci58
addikt
Kéne egy kis elvi segítség.
Vettem a piacon egy autóhifi kondit. Vagy fél órámba telt mire kiderítettem, hogy hogy kell életet lehetni bele, mert kiderült, hogy az egyik kis csavar nem csak a műanyag kupakot tartja, hanem azon keresztül lehet vezérelni.
A gond az lenne, hogy az autóban nekem a helyzetjelzőről kapja a tápfeszültséget a szubcső. Oda akarnám betenni, de félek, hogy bekapcsoláskor a kondi töltőárama kiveri majd mindig biztit. Hogy lehetne valahogy egyszerűen egy bekapcsolási késleltetést csinálni, ami az elején mondjuk egy izzón keresztül tölti a kondit, aztán ez kiiktatódik."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Sunsetjoy
tag
Szerintetek egy Dell Poweredge 2500 szervert hol érdemes megkérdezni, hogy kell-e valakinek?
Az alkatrészeit lehet még kapni amazonon meg ilyen hardverkereskedőknél, de egybe nem igazán...
2001-es konstrukció, 6 hotswap scsi winyó (seagate cheetah) fér el benne, van benne 4 ha jól néztem, pentium III xeon procival.
Az egész van vagy 30kg, még nem üzemeltem be, elvileg működő rendszer.
Lehet, hogy valakinek jól jönne atomreaktor melléA Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
tux74
csendes tag
Akció:
TOSHIBA EXCERIA MICRO SDHC 48MB/s 32GB CLASS 10 UHS-I U1 3000Ft
TRANSCEND PREMIUM MICRO SDHC 60MB/s 32GB CLASS 10 UHS-I U1 microSD kártya 3200Ft
SANDISK MOBILE ULTRA CLASS 10 32GB MICRO SDHC 80MB/s 3400FtSanDisk 64GB Ultra Flair USB 3.0 Pendrive 5000Ft
-
anorche1
őstag
Nem tudjátok, hogy ez a vérplazma adás mennyire veszélyes? Mert a füzetben amit adtak, azokban mellékhatásként olyanokat írnak, hogy idegek ideiglenes és végleges halála, ebből eredő bénulások, trombózis, légembólia...
Alkalmankénti 5-6-7-8 ezerért nem szeretnék se lebénulni, se meghalni."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Gyíkac
aktív tag
Tudtok esetleg valami nagyon jó szakit / helyet ahol beállítják a kerék összetartást?
Persze nem délelőtt 11-kor, hanem ha lehet du 2-től .. -
jFox
addikt
Gyári Chuwi Hi8 műbőr tablettok. Vadi új. 2,5k
Lenovo ThinkCenter M57 minipc.
C2D E6550
1Gb DDR2 SODIMM
500Gb Seagate Barracuda HDD 100/100
LG DVD-RW
120w táp
Kis méretű, csöndes. Lubuntu linux van rajta. Így ahogy van mehet a nagyinak netezni.
Ár: 14k--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
detroitrw
addikt
Keresek!
Hibas R7 260x-et vagy annak hutojet ill. nagyobb TDP-s kari hutese erdekelne!
Erd. Pü
-
gaben1117
senior tag
Továbbra is KERESEK!!!
Kézi súlyzót, rudat, francia rudat, súlyokat. Igazából jöhet bármi.
-
derrik
őstag
Sziasztok...
SOS keresek Miskolc vagy környékén!
10 cm külső méretű nagyon csendes pc ventit keresek, egyéb hűtési feladat ellátására. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Napelem
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest