Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taifa Díaz
őstag
Vihető cuccok (Avasról):
- AsRock AM2NF3-VSTA alaplap, AGP portos, van hozzá hátlap, chipset CD és ajándék SATA kábelek 4000 Ft-ért
- AMD Athlon 64 X2 2x2.4 GHz processzor, gyári hűtővel, kellemesen átpasztázva 3000 Ft-ért
- CSX 2 GByte 800 MHz DDR2 RAM 2000 Ft
- Kingston 1 GByte 800 MHz DDR2 RAM 1500 Ft
- Kingmax 1 GByte 400 MHz DDR RAM 1200 Ft
- noname 1 GByte 400 MHz DDR RAM 1200 FtEgyben elvihető 10 000 Ft-ért. Tulajok saját elmondása szerint minden működik, én nem ellenőriztem, egy héten belül bármelyiket visszaveszem, ha mégsem jó.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
WildBoarTeam
senior tag
Mukk
Lassan két napja nem volt hsz a topikban
Senki nem ad el, nem vesz, nem kér segítséget?blabla
-
bnorci71
addikt
válasz WildBoarTeam #62054 üzenetére
én adnék, de nem veszik
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
gaben1117
senior tag
Nekem is meglepő volt, mindig néztem hogy érkezik-e válasz a kérdésemre, ami továbbra is fennáll.
Lakhatási megközelítésből van-e bárkinek tapasztalata, véleménye a Dankó Pistáról?
-
zetecR
addikt
Nekem van feleslegben egy VR-BOX "szemüvegem" és egy pár MB Quart ONE hangdoboz.
Ha van érdeklődés, teszek fel képeket, árat, stb. -
WildBoarTeam
senior tag
válasz gaben1117 #62056 üzenetére
Itt van minden, amit Dankó Pistáról tudni akarsz.
Szerintem ha nem az útra néz az ablak még hangosnak sem mondható a belvároshoz képest, főleg ha még szigetelt is. Ha meg a szomszédok is csodásak, akkor... Amúgy tapasztalatom nincs a környékkel, csak a véleményemet írom.
blabla
-
Wiz Khalifa
veterán
Sajna nekem nincs eladó holmim. Venni meg pénzem nincs...
De lesz majd pár PC cucc, gépházak, stb... jelképes összegért egybe vihető pakkom. Csak szedjem össze a sok cuccot.
Smoke some weed nigga!
-
gaben1117
senior tag
válasz WildBoarTeam #62059 üzenetére
A térképen pirossal jelölt részek, amiket lehetségesnek gondolok. A többi nekem már olyan dzsungel hatású és nem valami szimpi tömbök. Illetve a vörösmarty felé haladva sajna egyre több a nem kívánatos lakó. Így is kérdés, hogy mennyire járnak erre a részre, bár nekik szerintem inkább a belváros felé vezet az útjuk, ahol lehet rajoskodni.
Most a vörösmarty-n lakunk a Don Pepe étterem mögötti tömbben, hát elszomorító hogy 1 év alatt mennyit tud romlani egy környék. Tiszta gettó lett az egész sajna, ahhoz képest hogy belváros. Szóval valami inkább kevésbé központi, nyugodt és normális környéket keresnénk.
-
bnorci71
addikt
válasz gaben1117 #62062 üzenetére
15-kor kiülsz a padra és megnézed 20 óráig milyen a forgalom a környező házakba
én biztos nem mennék a belvárosba, bérházba se vissza ,de mindenkinek más az igénye és a lehetősége
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz gaben1117 #62062 üzenetére
Én a Tiszainál lakok, az utcánkba nem sok olyan lakó van mint mi (azaz nem roma származású) viszont itt amióta lakunk (14 éve) azóta egyszer se szóltak egy rossz szót, egyszer se láttuk hogy lenne bármi rossz szándékuk. Néha előfordul hogy veszekednek a mellettünk lakók amit nyitott ablaknál hallok de azt is csak napközbe szoktam hallani és havi 1x talán. Szóval nem vészes.
És bárki eddig aki jött hozzánk nem gondolták volna ránézésre hogy tényleg ilyenek a szomszédok. Szóval van amikor a látszat csal.
Amúgy mi is el fogunk költözni ha lesz vevő a házra mert már túl nagy nekünk, főleg ha én jövőre megyek külföldre akkor anyámnak végkép nagy lenne egyedül.
Smoke some weed nigga!
-
gaben1117
senior tag
válasz Wiz Khalifa #62064 üzenetére
Szerencsére nálunk sem arról beszélünk (kopp-kopp), hogy hordókban égne a tűz esténként meg páncélököllel követelik a pénztárcádat. Egyetlen egyszer volt rá példa, hogy összeszólalkoztam az egyikkel és majdnem lecsaptam, miután konkrétan levállalta a lány ismerőst akivel a járdán beszélgettem a ház előtt.
De... Egyre többen vannak és egyre hangosabbak, valamint szemtelenebbek. Kezd gyakorivá válni, hogy még hajnal 2-kor is artikulálatlanul ordítanak, visítanak és parádéznak a ház előtti játszótéren. Nem lehet nyitott ablaknál aludni, mert zenélnek még éjszaka közepén is. Rendőr nem tud velük semmit kezdeni, legtöbbje 13-14 éves. Pár hónappal ezelőtt egy gyönyörű új kocsit firkáltak szarrá alkoholos filccel az udvarban. Szemetelnek, fákat tépkedik, mindent kezdenek szépen leamortizálni.
És egy idő után ráun erre az ember, mert nem nyugodt a közeg ahol laksz. És meglátásom szerint ez változni nem fog, egyre rosszabb lesz csak. Napközben itt is ha eljönnél, azt mondanád hogy ez egy tök jó hely és környék, de amint leszáll az éj...
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz gaben1117 #62065 üzenetére
Nálunk szerencsére éjjel nappal nyugis a hely. Oké mindenhol van mikor randalíroznak néha de annyit mondok hogy régen az avas rosszabb volt mint itt. Pedig akkoriba még a fészekrakó program sem létezett, stb...
Nálunk az a szerencse hogy a tiszain ott van a Rendőrség (nem nagy de 2-3 kocsis szolgálati rész) szóval ha csinálnának valami nagyobb balhét akkor ők már szoktak jönni.
Itt szerencsére nem rongálják a holmijait az embernek. A kocsi is nyugodt szívvel kint lehet hagyni a kapu előtt nem bántják. Egyszer az anyós oldali ablakot egyik ismerősünk lehúzva felejtette egy egész éjszakára és nem tűnt el semmi a kocsiból.
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
nézzbe
aktív tag
2x2GB DDR2 800MHz-es RAM pár (KVR800D2N5\2G) ELADÓ 5000FT
Ugyan itt rossz hegesztő inverter érdekel valakit ?
-
Feriboy2
aktív tag
Tudtok ajánlani Miskolcon valami olyan helyet (pl. kávézót) ahova nyugodtan beülhetek laptoppal 2-3 órára, be is dughatom hálózatba meg wifi is van?
-
diablo1984
veterán
Eladó cuccaim:
- TP-LINK TL-WR542G wifi router- 4k
- TP-LINK TL-WN353GD PCI-os wifi kártya - 1,5k
- DPS Dream 7 tablet újszerű állapotban -7,5k
- 2x1 Gb DDR2 533-as V-data memória páros- 2,2k
- Lenco 7"-os hordozható TV- 7k
- MICHELIN ALPIN A4 205/55 R16-OS téli gumi 2db- 17k/2db
- hordozható babaágy, járóka- 7k
- SEMPERIT 195/65 R15 téli gumi, 4X100-as renault acélfelnin - 25k
- van egy exide premium 100ah-s akkum, 900Ah-s(!!!) indítóárammal, fél évet használt(autó eladás után nem fért be az utódba), azóta garázsban áll, 3 havonta töltővel karban tartva, gondozásmentes, varázsszemes, tökéletes állapotban kihasználatlanság miatt(nem fér az autóimba) eladó!-15e Ft -
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Nincs valakinek véletlenül egy felesleges porszivója eladóba? Nem kell semi csecsa, csak szívjon, mint erika
-
veterán
Van bankkartyaval fizetheto pizzarendelos hely miskolcon? Lillara kene nekem kihozniuk.
Everybody lies.
-
scapegt
őstag
Van valakinek pár ezer forintért használt androidos telója, aminek aránylag jó a kamerája? Lenovo kizárt.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Pttypang #62080 üzenetére
Tésztaháznál is van pizza, interneten náluk szép kártyával, erzsébet kártyával, bankkártyával, tarot kártyával, köztársasági váltóval, vupiupival, mindennel lehet fizetni. Ajánlom az X-treme pizzát, b***tt jó.
[ Szerkesztve ]
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Telefonnak az USB csatlakozóját mivel érdemes és hogyan kitakaritani? Eléggé be van porosodva/dzsuvásodva. Érintkezik meg tölti jól, csak néha ujraindul szerintem az Usb miatt. Tipp?
-
Bull Boss
őstag
Na porszívó kipipálva már csak egy fagyasztós hűtő és egy mosógép kellene. Nem akar valaki cserélni mostanság?
-
jFox
addikt
válasz Pttypang #62093 üzenetére
Mi egyszer Öcsémmel egy buszmegállóba rendeltünk pizzát. Igaz nem kevés alkohol befolyása alatt, és ráadásul este. Asszem akkor is a Terasz volt aki bevállalta. Felhívtunk vagy 4-et, a többi mind elhajtott.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
elistvan
őstag
Apróságok eladóak! Jövő héten hétfő vagy kedd délután készülök Miskolcra a búza vagy a tesco környékére ott személyesen is bizniszelhetnénk ha valakikt érdekel valami. Plusz mintha láttam volna egy 250-es fsp tápot illetve core2 procikat is e6300 és e4300.
Illetve mini usb kábelt (fényképezőkhöz/ebook olvasókhoz szokott lenni) keresek cserelehetőséggel.
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest